Harry Potter -elokuviakin ohjannut Jamie Christopher, 52, on kuollut

Elokuvaohjaaja Jamie Christopher on kuollut kotonaan. 

Elokuvaohjaaja Jamie Christopher on kuollut 52-vuotiaana kotonaan sydänkomplikaatioihin. Hän on ollut apulaistuottajana ja -ohjaajana Marvelin elokuvissa, kuten Thor: The Dark World, Guardians of the Galaxy ja Avengers: Age of Ultron.

Christopher oli myös avainasemassa Harry Potter -elokuvissa toimien ensimmäisenä apulaisohjaajana kaikissa kahdeksassa elokuvassa, jotka julkaistiin vuosina 2001–2011. Hän ohjasi myös Star Wars-saagan elokuvan The Last Jedi

Hänen ensimmäinen ohjauksensa oli vuonna 1992 elokuvassa Alien 3.

Kuvia voit selata nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hänen kanssaan työskennellyt elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja James Gunn ilmaisi surunsa Christopherin poismenon myötä. 

– Jamie oli yksi parhaista elokuva-alalla. Kun tapasin hänet ensimmäisen kerran, en tiennyt, että he tekevät hänen kaltaisiaan apulaisohjaajia, ja hän muutti näkemykseni heistä täysin. Rakastin häntä ystävänä ja yhteistyökumppanina, ja jään kaipaamaan hänen nauruaan. Sydämeni on särkynyt, kun menetin hänet, Gunn kertoi. 

Christopherilla on vaimo Carly ja yhteinen lapsi Killeon sekä kolme lasta edellisestä avioliitosta: Stella, Teddy ja Phoebe

Lähde: Deadline

Lue myös:

    Uusimmat