Härkä-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2017

Katso, mitä vuosi 2017 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

Rakkaus

sinä olet tänä vuonna poikkeuksellisen kiehtova ja puoleensavetävä, eikä ihailijoita sinulta tule puuttumaan. Voit ajautua helposti myös parisuhteen ulkopuoliseen suhteeseen. Se voi olla hauskaa hetken aikaa, mutta viime kädessä siitä ei seuraa mitään hyvää. Suuntaa kuumat tunteesi mieluummin kumppaniisi, sillä hän on ne ansainnut.

Sinkuilla menee lujaa. Kova vauhti tekee mahdolliseksi lukuisten ihmisten tapaamisen, ja sinkkuhärät voivatkin huomat pyörittävänsä useampaa suhdetta yhtä aikaa. Se voi ajan myötä kuitenkin käydä varsin stressaavaksi, joten yritä tehdä valintasi.

Perhe ja ystävät

tänä vuonna lapset tuovat paljon iloa elämääsi, olivatpa he sitten omiasi tai sukulaisten tai vaikkapa ystävien. Lapsissa näet samaan aikaan sekä tulevaisuuden että itsesi lapsena jossakin menneisyydessä. Lapsilta voit myös oppia oikeanlaista asennetta elämään.

Työ ja ura

työ voi viedä sinua tänä vuonna paljon pois kotoa. Se sopii sinulle paremmin kuin hyvin, sillä samat ympyrät ja samojen asioiden toistaminen kerta toisensa jälkeen alkaa helposti kyllästyttää sinua.

Jotkut härät harkitsevat ehkä oman yrityksen perustamista. Punnitse kuitenkin ensin tarkkaan mahdollisia riskejä joita hankkeeseen liittyy. Hätiköidysti tehtyjä päätöksiä voi olla vaikea perua.

Opiskelu

sinä osaat keskittyä siihen mitä teet ja olet valmis tekemään kovasti työtä tavoitteidesi eteen. Niinpä sinulla onkin todella hyvät edellytykset saavuttaa opinnoissasi tänä vuonna todella hyviä tuloksia. Nyt jos koskaan sinun kannattaa viedä esimerkiksi kesken jääneet opintosi päätökseen.

Raha

raha ei tule tänäkään vuonna luoksesi itsestään. Joudut tekemään ankarasti työtä edes kohtuullisen tulotason saavuttamiseksi. Vielä kovempi työ sinulla voi olla, kun yrität estää rahaa luisumasta käsistäsi erilaisiin hankintoihin, niin tarpeellisiin kuin tarpeettomiinkin.

Terveys

sinun kannattaa tänä vuonna huolehtia kunnostasi. Parhaiten se sujuu yhdessä ystäviesi kanssa. Silloin liikkumaan lähteminen on paljon helpompaa ja hauskempaa. Lisäksi voitte samaan aikaan sekä kannustaa toisianne liikkumaan että ylläpitää ystävyyssuhdettanne.

Uudenvuodenlupaus

lupaa itsellesi harkita asioita tarkkaan etukäteen, ettet joutuisi katumaan myöhemmin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja