Happoradio-tähti Terhi Kokkosen kommenteista: "Olin yllättynyt, kun hän sanoi tuotannon painostaneen"

Terhi Kokkonen Vain elämää -kohusta: Meillä oli näkemysero 2:05

Aki Tykki on yksi uuden Vain elämää -kauden artisteista. Hän kommentoi Terhi Kokkosen lähtöä ohjelman pressitilaisuudessa. 

Happoradion Aki Tykki avasi MTV.fi:lle mietteitään Vain elämää -musiikkihohjelman kuluneista kuvauksista. Kuvausten aikana nousi kohu, kun laulaja Terhi Kokkonen poistettiin tuotannon toimesta paikalta yllättäen. Kokkonen koki, että häntä painostettiin avautumaan yksityiselämästään ohjelman kuvauksissa. 

– Olin vähän yllättynyt, kun Terhi sanoi, että tuotanto painosti johonkin, koska en itse kokenut mitään sen suuntaista. Minulla ei ole pahaa sanottavaa tuotantoporukasta, mutta ehkä hän koki asiat eri tavalla, Tykki maalaili.

Tuotantoyhtiön päätös poistaa Kokkonen ei lopulta ollut Tykin mukaan yllättävä, mutta hän ei uskalla puuttua aiheeseen enempää.

– Saatiinpahan vähän draamaa, Tykki naurahtaa.

Espanjan auringon alta takaisin arkeen tottuminen vei Tykiltä hetken. Hieman yli viikon kestäneen reissun aikana ehti tottua kameroihin ja jatkuvaan valppaana olemiseen.

– Kun seiltä tuli pois, niin piti pari päivää kokeilla, että onko mikrofoni mukana, missä kamerat ovat, pitääkö olla jossain ja pitääkö laittautua, Tykki kertoo. 

Lue myös:

    Uusimmat