HS: Terhi Kokkonen puhuu 1. kerran Vain Elämää -lähtöpasseistaan – "Koskaan aiemmin itsen avaamista ei ole sillä tavalla vaadittu"

Ultra Bra harkitsee vielä keikkailun jatkamista 2:09

Laulaja Terhi Kokkonen kertoo Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen haastattelussa näkemyksensä, miksi hänet lähetettiin kesken kaiken kotiin Espanjasta Vain Elämää -ohjelman kuvauksista.

Video: Heinäkuussa 2017 Kokkosen Ultra Bra -yhtye kertoi vielä harkitsevansa keikkailun jatkamista.

– Kuvittelin meneväni musiikkiohjelmaan, Ultra Bra - ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä tuttu Kokkonen toteaa lehdessä kahden kuukauden takaisista tapahtumista.

Kokkonen kertoo yllättyneensä, että musiikinteon lisäksi ohjelmassa olisi käsiteltävänä myös henkilökohtaisia aiheita.

– Kuvittelin, että se on minun käsissäni, minne vedän sen rajan, mitä puhun. Mutta tuollainen tosi-tv-ohjelma ei mene niin, Kokkonen jatkaa HS:ssa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kokkonen korostaa, ettei hänellä ole kritisoitavaa muista ohjelmaan osallistuvista artisteista. Kokkonen sanoo heidän ottaneen nauhoituksissa vaikeita aiheita esille "tosi hienosti", mutta vastaava toiminta ei sovi hänelle.

Kokkonen kertoo HS:ssa, että olisi itse halunnut jäädä Espanjaan nauhoitusten loppuun. Artistin mukaan tuotantoyhtiö Banijay sekä Nelonen olivat kuitenkin jo päättäneet, että Kokkosen on lähdettävä. Kokkonen pitää päätöstä nopeana.

– Olen 20 vuotta ollut tässä ammatissa. Koskaan aiemmin itsen avaamista ei ole sillä tavalla vaadittu, Kokkonen, 43, ihmettelee HS:n haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat