Hamstraaja-asiakas yritti palauttaa 4800 vessapaperirullaa ja 150 litraa käsidesiä – kauppiaalta kipakka vastaus: "Tuo on se ihmistyyppi..."

Näin vähennät vessapaperin käyttöä helposti 0:19
Tämä suorastaan nerokas niksi vähentää vessapaperin ylikäyttöä kuin itsestään!

Australialaisen Drakes-kauppaketjun päällikkö lähetti kipakat terveiset asiakkaalle, joka yritti saada rahat takaisin hamstraamistaan tuotteista.

Australialainen John-Paul Drake on lopen kyllästynyt. Mies on Drakes-kauppaketjun päällikkö, ja hän päätti panna videoterveisten voimin jauhot suuhun ihmisille, jotka ovat hamstranneet vessapaperia ja muita tuotteita koronakriisin vuoksi, kertoo News.com.au.

John-Paul julkaisi YouTubessa huhtikuun alussa videon, jossa kertoi muun muassa koronatilanteen aiheuttamista ongelmista myymälöissä. Mies sisällytti videoon terveiset asiakkaalle, joka tuli palauttamaan hamstraamiaan tuotteita.

Yritti palauttaa tuhansia vessapaperirullia

Asiakas yritti saada rahat takaisin noin 4800 vessapaperirullasta ja 150 kappaleesta litran kokoisia käsidesipulloja. 7Newsin mukaan mies tuli palauttamaan tuotteet, koska ei ollutkaan saanut myytyä tuotteita netissä, kuten oli aikonut.

John-Paul ei antanut rahoja takaisin. Mies kuvasi hamstraamisilmiötä "aivan naurettavaksi".

– Sain eilen ensimmäisen asiakkaan, joka halusi rahat takaisin, John-Paul kuvailee.

– Vastasin hänelle näin, mies jatkoi ja näytti samalla keskisormea kameralle.

– Tuo on se ihmistyyppi, joka aiheuttaa ongelmia koko maassamme.

Markettipomon "tervehdys" levisi moniin medioihin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ostohysterialla käsittämättömiä seurauksia

John-Paulin mukaan rahoja takaisin halunnut asiakas ei ollut kasannut kaikkia tuotteita kärryynsä kerralla, vaan hankkinut niitä systemaattisesti ja järjestelmällisesti. Videolla supermarketpäällikkö kertoikin, että kaupoissa on voimassa ostorajoituksia koronatilanteen vuoksi.

John-Paul paljasti myös, että hamstrauspaniikissaan asiakkaat ostivat kahdeksan kuukauden vessapaperit kuukaudessa ja vuoden jauhot yhdeksässä päivässä. Mies uskookin, että osa on kasannut itselleen niin paljon tuotteita, etteivät ne ehdi kulua edes yhden ihmisiän puitteissa.

Katso video tässä! Terveiset asiakkaalle kohdassa 5:20:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja