Haluatko todistaa rakkautesi? Tee se kynsin!

Haluatko viestiä parisuhdestatuksestasi uusin, värikkäin ja varsin nokkelin keinoin? Panosta kynsiisi ja näytä, oletko vapaa vai varattu! Myös monet maailmantähdet suosivat tätä erikoista trendiä, joka kääntää katseet kynsiin.

Yhdysvalloissa on jo tovin vellonut uusi trendi, jonka avulla pystyy viestittämään omasta parisuhdestatuksestaan ja näyttämään mielikuvituksekkaasti muille olevansa varattu nainen. "Ring finger" -trendin ideana on lakata vasemman nimettömän kynsi eri värillä tai sävyllä, kuin muut kynnet.

Monet suosivatkin kynsilakoissa vastavärejä, pirteitä sävyjä, glitteriä tai kynsitarroja, jotta vasemman nimettömän kynsi sekä sormessa komeileva sormus erottuisivat varmasti joukosta. Muun muassa laulajatar Beyoncé on suosinut pastellinsävyjä kynsissään, mutta nimettömän nainen on lakannut huomiota herättävällä värillä, kuten vihreällä.

Myös avioliiton auvoiseen satamaan syyskuussa 2012 purjehtinut kissanainen, punahuulinen Anne Hathaway korosti vastikään hennon herkkää sormustaan lakkaamalla kyntensä punaisiksi, mutta vasemman käden nimettömän hän lakkasi valkoiseksi.

Trendin kerrotaan syntyneen vaivihkaa Vivien Westwoodin catwalkeilla ja kynsilakkaekspertin Leighton Dennyn käsistä.

Glamouria, salaisia viestejä ja sinkkustatuksia

"Ring finger" -trendi ei ainoastaan ole kuitenkaan merkki seurustelustatuksesta tai vaan se toimii myös katseiden kääntäjä, muodikkaana asunkorostajana tai sitten päinvastaisena vinkkinä: minä olen vapaa!

Näyttelijä Vanessa Hudgens on myös suosinut tätä trendiä: hänellä on muun muassa nähty pastellinsiniset kynnet, jossa nimetön on kuitenkin lakattu kultaiseksi, kuten myös vaaleanruskeat kynnet, jolloin yksi kynsi oli valkohopeinen. Muotikansa onkin spekuloinut, että näyttelijä haluaa viestittää olevansa sinkku, mutta valmis asettumaan aloilleen.

Myös näyttelijätär Bojana Novakovic haki glamourin vivahteita tyyliinsä punaisella matolla valitessaan hopeisen kynsilakan ja lakkaamalla oikean nimettömänsä oranssiksi, joka sointui hänen mekkoonsa.

Oli viesti sitten mikä tahansa, tämä trendi rantautunee myös Suomeen. Sormenkynsistä voi lakata muunkin eri tavalla kuin nimettömän: esimerkiksi sen sormen, jossa pidät useimmiten sormusta.

Kokeile vaikka näitä väriyhdistelmiä:

Korallinpunaiset kynnet + yksi sitruksenkeltainen

Purppurat kynnet + yksi tumman sinivihreä

Luumun sävyiset kynnet + yksi kultainen

Kuparin sävyiset kynnet + yksi persikka

Laventelin väriset kynnet + yksi hopea

Punaiset kynnet + yksi taivaansininen

Sähkönsiniset kynnet + yksi pinkki

Lilat kynnet + yksi mintunvihreä

Vihreät kynnet + yksi keltainen

Ruskeat kynnet + yksi hopea

Millaisia väriyhdistelmiä sinä kokeilisit? Kommentoi!

Lue myös:

Lähteet: Vogue.it, Sheknows.com, Fitandfabliving.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja