Haluatko sinäkin kadehdittavan pyöreän takapuolen? Nuori nainen jakoi onnistuneen treeninsä salat

Jos haaveilet pyöreästä pepusta ja vahvoista jaloista, jatka lukemista. Nuori nainen paljastaa nimittäin joukon vinkkejä, joiden avulla hän hankki itselleen kadehdittavan takapuolen.

Briana Chandler otti ensiaskeleen fitnesselämään opiskeluaikoina, jolloin lapsuudesta asti aktiivinen nainen huomasi opiskelijaelämän kerryttäneen hänen vartaloonsa hieman ylimääräistä. Kuntoilun aloittaminen ei merkinnyt naiselle niinkään laihduttamista, vaan itsetunnon palauttamista ja henkistä hyvinvointia.

Vaikka kokonaisvaltainen hyvinvointi oli naisen päätavoite, aivan kuten monet muutkin naiset, myös Chandler asetti takapuolensa pyöristämisen yhdeksi tavoitteekseen. Ja kun naisen muutoskuvia katsoo, eroa entiseen ei voi olla huomaamatta. Nykyisin nainen omaa takapuolen, jota moni kadehtii.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Treenaan jalkoja ja pakaroita säännöllisesti, yleensä kaksi kertaa viikossa, joskus kolme, Chandler toteaa ja lisää harjoittelevansa niin vapailla painoilla kuin laitteillakin. 

Riittävä ja monipuolinen ruokavalio auttaa jaksamaan

Mutta mikä on hänen salaisuutensa, miten kuka tahansa voisi treenata myös omat pakaransa yhtä pyöreiksi? Kaikkia samanlaisista tuloksista haaveilevia Chandler kehottaa pitämään asiat yksinkertaisena.

– Aseta itsellesi pieniä tavoitteita ja saavuta ne. En voi korostaa tätä tarpeeksi: minimaaliset voitot ja pienet askeleet ovat tie menestykseen. Joskus yritämme tehdä liikaa kerralla ja lannistumme, kun tavoittelemiamme tuloksia ei synny.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lisäksi nainen kehottaa kokeilemaan rohkeasti uusia harjoituksia. Vain kokeilemalla huomaat, minkä tyyppiset liikkeet ja harjoitukset sopivat juuri sinulle ja saavat sinut liikkeelle päivästä ja viikosta toiseen. 

– Sinun ei tarvitse käydä kuntosalilla. Jos olet ulkona, treenaa puistoissa, luontopoluilla tai järvellä, nainen muistuttaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Matkan varrella Chandler on myös huomannut, että riittävä ja monipuolinen ruokavalio auttavat jaksamaan niin treeneissä kuin niiden ulkopuolellakin. Hän ei myöskään syyllistä itseään pienistä suklaahetkistä tai lempijäätelönsä syömisestä, vaan uskoo tasapainoon ja kohtuuteen. Niin ruokavalion kuin treenienkin suhteen. 

Lähde: Popsugar

***


Lue myös:

    Uusimmat