Halle Berry kihlautui?

Näyttelijä Halle Berryn huhutaan kihlautuneen.

Hollywood-näyttelijä Halle Berry on joutunut kihlaushuhujen keskipisteeseen, kertoo EOnline.com. Suosikkinäyttelijä on seurustellut näyttelijä Olivier Martinezin kanssa jo alkuvuodesta 2011 alkaen. Huhut kihlauksesta saivat puhtia, kun 44-vuotias Halle ikuistettiin valokuvaan, jossa vasenta nimetöntä koristi näyttävä sormus.

Kihlaushuhujen taustalla on ollut leiskuva suhde. Rakastuneen oloinen pariskunta on bongattu useaan otteeseen kuhertelemasta julkisilla paikoilla, eivätkä Halle ja Olivier ole häpeilleet näyttää tunteitaan. Toukokuussa pariskunnan välien epäiltiin kuitenkin rakoilevan, kun Olivier vei Hallen entisen tyttöystävänsä Kylie Minoguen konserttiin. Tuolloin konserttiyleisön edessä pienissä farkkushortseissa esiintynyt Kylie sai entisen seurustelukumppaninsa sangen kiusaantuneeksi.

Halle Berry on ollut aiemmin kahdesti naimisissa. Hän avioitui entisen pesäpallopelaaja David Justicen kanssa vuonna 1993. Pari erosi vuonna 1997. Toisen kerran hän meni naimisiin Eric Benétin kanssa vuonna 2001. He erosivat vuonna 2003.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat