Mainos

Halla-aho: Kiviniemi kuoppasi keskustan

Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho vastaa kitkerästi keskustan puheenjohtajan Mari Kiviniemen kritiikkiin. Kiviniemi arvioi viikko sitten maanantaina, että yhteistyö perussuomalaisten kanssa on vaikeaa "halla-aholaisen" siiven vuoksi.

Halla-ahon mukaan yhteistyöstä keskustan kanssa tulee varmasti vaikeaa. Hänestä syynä on kuitenkin keskustan oma hätä tulevaisuudestaan ja lähestyvistä kunnallisvaaleista.

-Kiviniemi henkilökohtaisesti ymmärtää jäävänsä historiaan puoluejohtajana, joka kuoppasi keskustan. Tästä kumpuaa perussuomalaisiin kohdistuva katkeruus ja viha, Halla-aho katsoo.

Kiviniemi kertoi näkemyksistään Halla-ahon kohutun Kreikka-kommentin jälkeen. Ex-pääministeri sanoi halla-aholaisten pelaavan vaarallista peliä demokratian perusperiaatteiden kanssa.

Halla-aho ei kuitenkaan koe, että häneen suhtauduttaisiin eduskunnassa yleisesti huonosti. Esimerkiksi median väitteet hallintovaliokunnan matkaa boikotoineista demariedustajista olivat hänen mukaansa tuulesta temmattuja.

-Demarit itse ovat kiistäneet boikotin, eikä sellaisesta ole muutakaan näyttöä. Hallintovaliokunnassa on mielestäni vallinnut asiallinen ilmapiiri eikä eduskunnassa laajemminkaan ole kuin kourallinen kiukuttelijoita, hän sanoo.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.