Haaveilee urasta juristina ja juhlii Kennedyjen kanssa – tällainen on Trumpin tyrmäävä Tiffany-tytär

Tiffany Trumpia luonnehditaan yhdysvaltalaismediassa usein unohdetuksi tyttäreksi. 

Tiffany Trump on Donald Trumpin lapsista kiistatta vähiten tunnettu. 23-vuotias Tiffany syntyi vuonna 1993 ja hänen äitinsä on Trumpin toinen vaimo Marla Maples

Maples ja Trump erosivat kun Tiffany oli vain 6-vuotias. Maples kasvatti Tiffanyn pääasiassa yksin, sillä he asuivat Kaliforniassa, tyystin toisella puolella Yhdysvaltoja kuin muu perhe. Tiffany näki isäänsä lapsena vain muutamia kertoja vuodessa. 

Trumpin tyttäristä ehdottomasti tunnetumpi on 35-vuotias Ivanka Trump. Ivanka oli paitsi kiinteä osa isänsä vaalikampanjaa, hän on myös puolustellut isänsä sanomisia mediassa.

– Samalla tavalla voisi tehdä listan hänen sanomisistaan, jotka ovat olleet epäimartelevia miehille. Mielestäni hän on sukupuolten suhteen hyvin neutraali. Hän sanoo, mitä ajattelee ja mielestäni se on erittäin virkistävää, Trump kuittasi naisia halventaviin kommentteihin.

Yllättäen myös Tiffany esiintyi isänsä vaalikampanjassa. Hän piti esimerkiksi puheen republikaanien puoluekokouksessa viime kesänä.

~ Antakaa anteeksi hermostuneisuuteni. Kun valmistuin yliopistosta muutama kuukausi sitten, en todellakaan uskonut olevani puhumassa täällä tänään, ujon oloinen Tiffany totesi puheen alkuun.

Puheessaan hän korosti erityisesti Trumpin kykyjä vanhempana.

– Isäni on kasvotusten niin ystävällinen, välittävä hauska ja aito. Olen ihaillut häntä koko elämäni ajan ja rakastan häntä koko sydämestäni. 

Akateeminen bilehile

Vaikka Tiffany on Trumpin katraasta vähiten esillä ollut lapsi, häntä ei voi missään nimessä väittää tuntemattomaksi. Hän lisää kuvia luksuselämästään aktiivisesti Instagramiin, missä hänellä on yli 440 000 seuraajaa.

Vaalikampanjan myötä Tiffanyn Instagramista siivottiin kaikkein värikkäimmät juhlakuvat, mutta nähtävillä on yhä paljastavia kuvia kaunottaren glamourin täyteisestä elämästä. 

Kuvankaunis Tiffany on tehnyt töitä myös mallina. Hän luki Pennsylvanian arvostetussa yliopistossa sosiologiaa ja valmistui viime keväänä. 

Siinä, missä Ivanka-sisko luo uraa kiinteistöbisneksessä Trumpin perheyrityksessä, Tiffany haaveilee lakimiehen työstä.

Toistaiseksi Tiffany kuitenkin nautiskelee nuoruudestaan täysin siemauksin. Hänen ystäväpiirinsä kuuluvat muun muassa Robert F. Kennedy Juniorin tytär Kyra Kennedy, Kreikan prinsessa Olympia ja Hiltonin hulppeaan hotellisukuun kuuluva Barron Hilton.

Lue myös:

    Uusimmat