Mainos

Grillipaletti viljaporsaasta, ratatouille ja kermaviilikastike

Viljaporaspaletista riittää grillattavaa isommallekin porukalle. Lisukkeeksi tehdään rataouillea ja herkullista kermaviilikastiketta.

Grillataan perheen ja kavereiden kesken:

Atria n. 1100 g Grillipaletti Viljaporsaasta

Ratatouille

1 pieni kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
3 sipulia
2 valkosipulinkynttä
5 tomaattia
1 rkl oliiviöljyä
2 tl timjamia
1 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1/4 tl sokeria

Leikkaa kesäkurpitsa ja paprikat reiluiksi paloiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi. Hienonna valkosipulit. Lohko tomaatit. Lisää kaikki ainekset foliovuokaan, mausta ja sekoita. Anna hautua grillissä kannen alla 20–30 minuuttia.

Kermaviilikastike

1 prk kermaviiliä
1 tl sinappia
2 tl viinietikkaa
ripaus suolaa
1 rkl tuoretta basilikaa tai rakuunaa
1-2 tl sitruunamehua

Vinkki

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja laita hetkeksi kylmään. Atria Grillipaletissa lihat ovat valmiiksi marinoituja. Lisämausteena voi käyttää tuoreita puuvartisia yrttejä, kuten timjamia tai rosmariinia. Laita pidemmän kypsymisajan vaativat Kaslerileikkeet grilliin ennen ohuita fileitä. Seuraksi sopivat juurekset, kylmät kastikkeet, nopeasti kypsyvät nyytit ja kääröt.

Reseptin tarjoaa: Atria

Lue myös:

    Uusimmat