Golftähdeltä häkellyttävä showlyönti – tämä ihmetemppu oli hänelle toinen hole in one kahteen päivään: "Hullua"

Espanjalainen golftähti Jon Rahm astelee poikkeuksellisessa hole in one -vireessä torstaina Georgian osavaltion Augustassa alkavaan Masters-turnaukseen. Rahmin tiistaina tekemä showlyönti oli kerrassaan ällistyttävä. 

Rahm onnistui hole in onessa jo maanantain harjoituskierroksella. Tuolloin hän pudotti pallon kuppiin yhdellä lyönnillä noin 200 metrin mittaisella 4. väylällä. 

Tiistaina hän teki saman 16. väylällä, mutta mukana oli jujua. Masters-turnauksen harjoituksissa on perinne, että 16. väylällä palloa yritetään lyödä vesiesteen pinnan kautta kohti viheriötä. 

Rahm tarttui tähän haasteeseen ja löi maassa ilman tiitä maannutta palloaan. Peliväline kosketti kolmesti vedenpintaa, hypähti sen jälkeen viheriölle ja painui ison kaarroksen jälkeen lopulta kuppiin. 

Rahmin hämmästyttävän lyönnin voit katsoa pääkuvan videolta. 

– Aika kiva synttärilahja. Tämä on hullua, viikon toinen hole in one minulle, 26 vuotta tiistaina täyttänyt Rahm sanoi Golfweekin mukaan

– Mutta tätä 16. väylällä tullutta ei voi oikein laskea hole in oneksi. Kun lasken sen eilisen, olen tehnyt nyt neljä hole in onea. Näistä kaksi kilpailuissa, Rahm selvitti. 

Pallon matka kuppiin kesti noin 20 sekuntia, mikä oli omiaan kasvattamaan jännitystä. Normaaliaikoina paikalla olisi ollut tuhansia ihmisiä, mutta nyt ihmetekoa sai todistaa vain muutamat hämmentyneet ja riemuissaan kiljuneet ihmiset. 

– Ajatelkaa millainen huutomyrsky tuosta olisi tullut normaalisti, kanssapelaaja Rory McIlroy totesi Reutersin mukaan kuultuaan Rahmin lyönnistä. 

Normaalisti huhtikuussa pelattava Masters-turnaus alkaa torstaina ja päättyy sunnuntaina. 

Lue myös:

    Uusimmat