Tähtipelaajalle ankea yllätys koronatestistä – "En ole ollut sivussa suurturnauksesta 21 vuoteen"

Espanjalainen tähtigolfari Sergio Garcia on joutunut jäämään pois tällä viikolla pelattavasta Masters-turnauksesta koronavirustartunnan takia. 

Mastersin vuonna 2017 voittanut Garcia, 40, sai kurkkukipuoireita lauantaina ja kävi koronatestissä sunnuntaina. Tulos paljastui positiiviseksi maanantaina, minkä takia hän joutuu jäämään pois torstaina alkavasta suurkilpailusta. 

– En ole ollut sivussa major-turnauksesta 21 vuoteen, mutta nyt joudun ikävä kyllä jäämään pois Mastersista. Tärkeintä on se, että minun ja perheeni vointi on hyvä. Tulen takaisin vahvempana ja yritän taas (Mastersin) vihreän voittotakin saavuttamista ensi huhtikuussa, Garcia kirjoitti Twitterissä

11-kertaisen PGA-turnausvoittajan lisäksi Mastersista on joutunut koronaviruksen takia sivuun chileläinen Joaquin Niemann

Masters piti pelata Georgian osavaltion Augustassa jo huhtikuussa, mutta koronaviruspandemia lykkäsi turnauksen ajankohtaa. 

Kilpailun ykköstilaa puolustaa viisinkertainen mestari Tiger Woods. Hän palasi major-voittajaksi 11 vuoden tauon jälkeen huhtikuussa 2019.

Tänä vuonna voittaja nappaa 2 070 000 dollarin eli noin 1 745 000 euron palkintopotin. 

Lue myös:

    Uusimmat