Glee-kaunotar 18-vuotiaana hankkimistaan silikoneista: Parhaiten käyttämäni 8000 dollaria!

Glee-tähti Naya Rivera antoi itsellensä 18-vuotissyntymäpäivälahjaksi rintaimplantit, eikä ole katunut päätöstään.

Glee-sarjan tähti Naya Rivera julkaisee syyskuussa Yhdysvalloissa muistelmansa Sorry Not Sorry. Muistelmissa sukelletaan naisen muistoihin ja tutkaillaan lapsuusajan tähteyttä.

Kaunotar kertoo kirjassa myös rintaleikkauksestaan.

Rivera halusi antaa itsellensä 18-vuotissyntymäpäivälahjaksi rintaimplantit. Hän paljastaa myös, ettei ole koskaan katunut teini-iän päätöstään.

– Kerroin kaikille opettajilleni, etten osallistuisi tunneille. ”Olen menossa kauneusleikkaukseen”, kerroin heille innoissani, Rivera kertoo.

– Taideaineiden opettajani oli innoissaan – kun kerroin hänelle, hän sanoi, että hänelläkin on rintaimplantit ja että hän on innoissaan minun puolestani.

Rivera kertoo kirjassa myös syömishäiriöstään ja myöntää, että hänen kehonkuvansa on monin tavoin vinksallaan. Hän kuitenkin sanoo, ettei ensisijaisesti pyrkinyt implanteillaan näyttämään paremmalta muiden ihmisten silmissä.

– Uudet rintani olivat itsevarmuuteen liittyvä asia, ei seksuaalisuuteen. En ollut edes koskaan ottanut paitaani pois pojan edessä. Minulla ei ollut ollut montaa tilaisuutta tehdä niin, mutta vaikka minulla olisi ollut, rintaliivini olivat aina täynnä nenäliinoja, hän toteaa.

Uusien rintojen myötä koulun pojat huomasivat nuoren naisen ja säntäilivät kilpaa avaamaan tälle ovea.

Riveran vanhemmille rintaleikkaus ei ollut mieluisa, mutta tähti ei ole itse katunut valintaansa kertaakaan.

– Ihmisillä on paljon mielipiteitä kauneusleikkauksista, mutta yli kymmenen vuotta myöhemmin  minulla on yhä rinnat, jotka tekevät minut onnelliseksi, kun katson peiliin. Mahdollisesti se oli parhaiten käyttämäni 8 000 dollaria.

Rahat leikkaukseen hän oli tienannut lapsitähtenä, esiintyessään televisio-ohjelmissa Family Matters ja The Royal Family.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja