Gennaro Gattuso raivosi omilleen tappion jälkeen: ”On vaikea saada nukuttua tällaisen esityksen jälkeen”

AC Milanin päävalmentaja Gennaro Gattuso sanoi joukkueelleen, että he voivat unohtaa menestyksen mestaruustaistelussa, jos torstain Eurooppa-liigan Real Betis -kotitappion kaltaiset ”nöyryyttävät esitykset" jatkuvat.

MAINOS

Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Morella ja suoratoistopalvelussa

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa torstain Eurooppa-liigan kierroksen huippuhetket.

Italialaismediat kertoivat Gattuson pitäneen pitkän tapaamisen 1-2-tappion jälkeen Milanin urheilutoimenjohtaja Leonardo Araujon kansa. Gattuson kerrotaan saaneen kaksi ottelua aikaa korjata asiat. Milan kohtaa seuraavaksi sunnuntaina Sampdorian ja seuraavana keskiviikkona Genoan.

Milan on Serie A:ssa 12. kerättyään 12 pistettä kahdeksasta ottelusta. Se on myös pudonnut toiseksi Eurooppa-liigan alkulohkossaan Real Betisin taakse.

– Se on aivan oikein, että asemani on keskustelun alla. Valmentajan on vaikea saada nukuttua tällaisen esityksen jälkeen, joka oli yksi huonoimpia, Gattuso sanoi Reutersin mukaan.

– Se oli kauhea, nöyryyttävä esitys. Näin joukkueen, joka oli kytketty pois päältä ja antoi minulle syyn reagoida. Olen huolissani, pettynyt ja vihainen, erityisesti itselleni.

Betis-tappio on melkoinen jälkijäristys Milanille, joka sunnuntaina hävisi tärkeän derbyn Inter Milania vastaan 0-1.

– Näissä hetkissä en ajattele oman paikkani säilyttämistä tai nahkani pelastamista, sanoi 11 kuukautta seuraa valmentanut Gattuso.

 

Lue myös:

    Uusimmat