Game of Thrones -tähti hehkuttaa: "Viides jakso on Talvivaaran taisteluakin suurempi"

Emilia Clarke lupailee entistäkin hurjempia hetkiä Game of Thronesin viimeisille jaksoille.

Sisältää juonipaljastuksia Game of Thrones -sarjan kahdeksannen kauden kolmannesta jaksosta!

Game of Thrones -sarjan kahdeksannen kauden kolmannessa jaksossa nähtiin lähes puolitoista tuntia kestänyt Talvivaaran taistelu.

Kyseessä oli tähän mennessä suurin sarjassa nähty yhteenotto, jossa elävät taistelivat Yön kuninkaan johtamaa kuolleiden armeijaa vastaan. Jakson massiivisuudesta kertoo jotain se, että siinä nähtyjä, lukuisia pimeitä kohtauksia kuvattiin yhteensä 55 yön ajan. Jakso keräsi Yhdysvalloissa yli 17 miljoonaa ihmistä televisioiden ääreen.

Talvivaaran taistelun tuoksinassa oli mukana myös Emilia Clarken esittämä Daenerys Targaryen. Clarke vieraili hiljattain Jimmy Kimmelin juontamassa keskusteluohjelmassa ennakoimassa kahdeksannen ja samalla viimeisen kauden tulevia jaksoja. Samalla hän lupaili kauden viidennen jakson olevan kolmosjaksoakin suurempi.

– Viides jakso on suurempi. Viides jakso on – tarkoitan, että neljäs, viides ja kuudes jakso ovat kaikki hulluja, mutta hankkikaa isoin televisio, jonka voitte, Clarke hehkutti Kimmelin haastattelussa.

Viidennessä jaksossa on näillä näkymin luvassa Daenerysin ja Jon Snown johtamien joukkojen yhteenotto Westerosia tällä hetkellä hallitsevan Cersei Lannisterin kanssa. Tätä ennen hahmojen on kerättävä itsensä raskaan Talvivaaran taistelun jäljiltä.

Game of Thronesin viimeinen tuotantokausi C Morella.

Lue myös:

    Uusimmat