Franzén Novalle: Tällaista on työskennellä Sean Pennin kanssa

Näyttelijä Peter Franzén on viihtynyt Barcelonassa The Gunman -elokuvan kuvauksissa.

Kesäkuun lopulla uutisoitiin Peter Franzénin saaneen roolin Pierre Morelin ohjaamasta The Gunman -elokuvasta. Franzén nähdään elokuvassa todellisten huipputähtien rinnalla, sillä elokuvassa näyttelevät muun muassa Oscar-palkitut Sean Penn ja Javier Bardem.

Elokuvaa on kuvattu Espanjassa ja Englannissa, tiistaiaamuna Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew tavoitti Franzénin puhelimitse Barcelonasta.

– Tänään on pilvinen päivä, eli minulle sopiva ilma tehdä actionia. Edessä on hyvinkin actionpäivä. Huomenna on viimeinen kuvauspäivä, olemme olleet täällä ainakin noin 9-10 viikkoa, Franzén kertoi.

Kuvauksissa Franzén kertoo tutustuneensa maailmantähti Sean Penniin. Oscar-palkittu Penn tunnetaan muun maussa rooleistaan elokuvissa Menneisyyden ote, Milk, Sweet and Lowdown sekä Minä olen Sam. Vaikka Franzén ei sen suuremmin saa kuvauksien kulusta hihkua ääneen, kertoo hän hieman yhteistyöstään Pennin kanssa.

– Sean on oikein superammattilainen tietenkin ja hieno näyttelijä, ihan mukava mies. Hän on hyvin tinkimätön omassa ammattitaidossaan ja myös siinä, ketä päästää lähelle. Meillä on mennyt ihan hyvin tähän mennessä, Franzén kuvailee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat