Fitstagram-tähti Kayla Itsines paljasti salaisuudet upean kroppansa taustalla

Fitstagram-tähti Kayla Itsines on saavuttanut netti-idolin statuksen treenausintonsa ansiosta. 

”Fitstagram” on termi, jota käytetään fitness-aiheisista Instagram-kuvista ja -tileistä.

Australialainen Kayla Itsines, 23, on saavuttanut netti-idolin statuksen treenausvinkeillään. Naisen bikinikroppaa seuraa Instagramissa yli 700 000 ihmistä.

Itsines julkaisee myös YouTube-videoita, ja hänellä on oma Facebook-tili. Tarjolla on myös sähköinen kirja treenitekniikoista.

Itsinesin lisäksi esimerkiksi myös jooga- ja fitnessohjaaja Rebekah Borucki sekä kirjailija ja joogaohjaaja Kathryn Budig ovat keränneet kymmeniä tuhansia seuraajia treenikuvillaan; InstaRunners-tili puolestaan jakaa vain juoksuaiheisia inspiraatiokuvia. 

Kayla Itsinesin parhaat treenivinkit

Tee yksinkertainen suunnitelma ja pysy siinä. Jos annat treenatessasi satakymmenen prosenttia, mutta syöt hyvin vain kymmenen prosenttia ajasta, saat vain kymmenen prosenttia tuloksista. 

Vähän on paljon. Moni yrittää saavuttaa tuloksia liian rankasti liian nopeasti. Pahin virhe on rajoittaa kaloreita, jättää lepääminen väliin ja treenata liikaa. Kuuntele kehoasi! 

Ole kärsivällinen ja fiksu. Älä oleta, että kehosi tottuu heti treenaamiseen. Huonojen elämäntapojen muuttaminen vie aikaa, ja suurien tulosten syntyminen kestää. 

Älä masennu muiden kommenteista. Teet tätä oman onnesi vuoksi. 

Seuraa vain yhden ihmisen neuvoja tai treeniohjelmaa. Jos vaihtelet treenityyliäsi jatkuvasti, kehosi joutuu jatkuvasti totuttelemaan uuteen.


Kaipaatko inspiraatiota?MTV Lifestyle on myös Instagramissa!

Lue myös:

    Uusimmat