Ferrarille povataan suuria vaikeuksia – "Ainoa mahdollisuus on siinä, jos ukkoylijumala iskee salaman sinne"

C Moren selostaja Niki Juusela näkee Mercedes-tallin selkeänä ennakkosuosikkina Monacon GP:hen. Ferrarin tilanne näyttää haastavalta. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Monacon GP suorana 23.-26.5.
To: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Monacon GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Mercedes on toistaiseksi hallinnut tämän kauden F1-sarjaa. 

Bottas on kerännyt kaksi voittoa ja Hamilton kolme voittoa viidestä kisasta. Juusela näkee, että Mercedes tulee olemaan jälleen vahvoilla, vaikka tallilla on ollut aiempina vuosina vaikeuksia hitailla radoilla. 

– Olemme aikaisempina vuosina nähneet Mercedeksen ongelmat hitaalla radalla, missä on paljon 90 asteen mutkia, eikä se ole yksinkertaisesti sopinut Mercedekselle. Nämä viisi ensimmäistä kilpailua ovat osoittaneet sen, että Mercedes kääntyy 90 asteen mutkiin paremmin, siinä on parempi downforce kuin aikaisempina vuosina, Juusela pohtii MTV Uutiset Livessä.

Juusela nostaa Red Bullin kakkoseksi ennen Ferraria Monacossa. Hän povaakin, että Ferrari on jälleen suurissa vaikeuksissa hitaalla radalla. 

– Kun tullaan radoille, missä tarvitaan paljon pitoa, niin Ferrari on yllättävän heikko, enkä oikein näe, että tämä tilanne tulisi tässä hirveästi muuttumaan.

Hän nostaakin edellisen kisan Barcelonassa esiin. 

– Jos Ferrari ei tuolla pystynyt kisavauhtiin vastaamaan, millä ihmeellä he pystyisivät hyödyntämään tehoreservin määrää, sellaisella radalla, mikä vaati vähiten tehoa. Ferrarin ainoa mahdollisuus on siinä, jos tulee sadetta tai ukkoylijumala iskee salaman sinne, Juusela toteaa. 

Katso pääkuvan videolta Monacon GP:n ennakkoa!

 

Lue myös:

    Uusimmat