Ferrari taistelee Imolan puolesta

Ferrarin pääjohtaja Luca di Montezemolo kertoi lauantaina Monzan F1-varikolla italialaistallin kampanjoivan uutterasti sen puolesta, että Monzan lisäksi myös toinen italialaisrata Imola säilyy F1-kalenterissa.

Imola puuttui äskettäin julkaistusta ensi kauden alustavasta F1-kalenterista.

- Keskustelin tänä aamuna Bernie Ecclestonen kanssa. Keskustelin eilen pitkään pääministerimme kanssa. Kerroin Ecclestonelle, että meille on erittäin tärkeää, että Imola pysyy mukana. Ecclestone oli hyvin ymmärtäväinen. Haluan keskustella uudestaan pääministeri Romano Prodin kanssa tänä iltana selvittääkseni, mitä asialle voidaan tehdä, koska, kuten tiedätte, ongelma koskee radan nykyaikaistamista ja sen vaatimia taloudellisia investointeja, Luca di Montezemolo kertoi.

Varikkolähteet kertoivat aiemmin tällä viikolla, että Italian valtio olisi lupautunut rahoittamaan Imolan radan parannustöitä, mutta rahoituskuviot ovatkin ilmeisesti vielä viimeistelyä vaille.

Imola on Ferrari kannalta erityisen merkittävä rata, koska se on nimetty merkin perustajan Enzon ja hänen poikansa Dino Ferrarin mukaan.

(MTV3-Reuters)

Lue myös aikaisempi uutisemme:

Lue myös:

    Uusimmat