Mainos

Feromonituoksuilla lisää itseluottamusta!

Miten baari-ilta onnistuu kun suihkauttaa ylleen vastakkaista sukupuolta houkuttavaa feromoniparfymia?

Kolme naista ja kaksi miestä testasivat Helmikaupan ferominituoksut. He kokeilivat omille sukupuolilleen tarkoitettuja tuoksuja baarissa ja kertoivat miten ilta onnistui.

Saivatko naiset enemmän huomiota miehiltä? Olivatko naiset kiinnostuneempia feromonituoksulla varustautuneista miehistä?

Huomaamaton hurmaaja

Feromonit ovat seksuaalisia houkutusaineita ja kemiallisia signaaleja, joita vastakkainen sukupuoli erittää. Ihmiset eivät pysty varsinaisesti haistamaan feromoneja, mutta nenässä on elin, joka tunnistaa tuoksut.

Juuri feromonit ylläpitävät sukupuolten välistä seksuaalista kiinnostusta. Ne voivat myös vaikuttaa käsitykseen ulkonäöstä: kokeessa naiset pitivät feromonilla suihkittuja valokuvia miehistä vetävämpinä, kuin tuoksuttomia.

Itseluottamus lisääntyi

Testiryhmän naiset suhtautuivat aluksi hieman epäillen feromoneihin, mutta päättivät kokeilla niitä avoimin mielin.

– Kaikki oljenkorret käyttöön, eihän siitä mitään haittaakaan voi olla, kommentoi 28-vuotias Laura.

– Päätin kokeilla, vaikka en näihin uskokaan. Tulokset olivat yllättäviä, 30-vuotias Anja sanoo.

Baari-illan jälkeen naiset kertoivat olleensa varmempia itsestään ja omasta ulkonäöstään suihkautettuaan feromonituoksua. Vertaillessaan kokemustaan aikaisempiin iltoihin samaisissa juhlapaikoissa, osa huomasi jopa muutoksen.

– Pääsin suosittuun klubiin jonon ennen, mikä ei ole tapahtunut ennen. Järjestysmies kysyi olenko yksin ja kerroin odottavani siskoani. Mies vastasi siihen, että jos sisko on yhtä viehättävä kuin minä niin tervetuloa sisään!

– Olihan siinä vipinää: kaksi varattua miestä ja loppuillasta joku 10 vuotta nuorempi poika yrittivät iskeä, joten ehkä sillä jotain vaikutusta oli. Kuka tietää miten ilta olisi mennyt ilman suihketta, nauraa 29-vuotias Maija.

Myös miehet uskaltautuivat rohkeammin juttelemaan naisille, kun heillä oli takanaan tehoase.

– Keskustelin ihanan naisen kanssa, jonka olen aikaisemminkin nähnyt baarissa, mutta hän ei ole vilkaissutkaan minuun päin, 25-vuotias Teemu kertoo.

Tuoksuton feromonisuihke on huomaamaton yllä, mutta antaa sen pienen tarvittavan potkun itseluottamukselle. Jos siis suihkauttaa ylleen hajuvettä, miksei samalla kokeilisi myös feromonituoksua?

Lue lisää:


Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.