Fernando Alonsolta tyly vastaus Mercedes-huhuihin

Mercedes-tallin tämänhetkinen vire F1-sarjassa ei saa espanjalaismestari Fernando Alonsoa kovinkaan kiinnostuneeksi Lewis Hamiltonin paikkaa kohtaan.

Alonso toi sunnuntaina Aston Martinin kuudentena Japanin Suzukassa ajetussa kisassa. Päivän paras päänahka oli sekunnilla taakse jäänyt Mercedeksen George Russell.

42-vuotiaan sopimus tallinsa kanssa päättyy tähän kauteen. Alonso sanoo suoraan, ettei Aston Martinin meno tunnu tällä hetkellä riittävältä.

– Tämä oli varmaankin yksi parhaista viikonlopuistani, mutta jäin silti 44 sekuntia voittajasta. Ei se (jatkaminen) tunnu houkuttelevalta. Katsotaan, Alonso kommentoi BBC:n mukaan.

Kärkitalleissa paikat ovat vähissä, mutta ainakin Mercedes joutuu miettimään korvaajaa Lewis Hamiltonille, joka suuntaa ensi kaudella sokkisiirron myötä Ferrarille.

Alonson huhuttiin pyrkineen Mersulle vuonna 2016 Nico Rosbergin lopetettua uransa maailmanmestaruuteen, mutta nyt kauas suuruuden päivistään pudonnut tiimi ei ole tällä hetkellä hänen ykkösvaihtoehtojaan.

– Erittäin hyvä kysymys, mutta Mercedes on meidän takanamme, joten sekään ei tunnu niin houkuttelevalta, Alonso tokaisi.

Lue myös:

    Uusimmat