Lewis Hamilton marssi pois haastattelusta – Ferrari-kysymys oli liikaa

Japanin F1-kisassa pahasti Ferrarin vauhdista pudonnut Mercedes-kuski Lewis Hamilton ei pitänyt vertailusta ensi kauden tiimiinsä.

Hamilton starttasi sunnuntaiaamun kisaan seitsemännestä lähtöruudusta Ferrarin Charles Leclercin edeltä, mutta joutui antautumaan nopeasti.

Mercedes päätti alun kolaroinnin aikana ottaa molemmille kuskeilleen kovat renkaat, mutta taktiikka osoittautui vääräksi. Yritys päästä maaliin yhdellä stopilla kostautui karvaasti, kun George Russell tuli maaliin seitsemäntenä ja tietä tallikaverilleen antanut Hamilton vasta yhdeksäntenä.

Kaksoisvoiton ottaneiden Red Bullin Max Verstappenin ja Sergio Perezin jälkeen Ferrari vei jälleen seuraavat sijat. Leclerc oli lopulta tallikaverinsa Carlos Sainzin jälkeen kisan neljäs.

Ensi kaudeksi Ferrarille siirtyvä Hamilton vaati jo kisan aikana Mercedestä vaihtamaan taktiikkaansa. Kisan jälkeen hän kävi edelleen kierroksilla. Erään toimittajan kysymys, onko Hamilton "kateellinen" Ferrarin vauhdista, oli liikaa.

– Onko sinulla parempia kysymyksiä? Hamilton vastasi paikalla olleen RacingNews365:n mukaan.

Kun toimittaja pahoitteli kysymystä ja yritti jatkaa haastattelua, Hamilton kiitti ja poistui paikalta.

Mercedeksen kausi on alkanut surkeasti. Neljän kisan jälkeen paras sijoitus on Russellin Saudi-Arabiasta hankkima viides sija. Hamilton on ollut parhaimmillaankin kisassa seitsemäs.

Lue myös:

    Uusimmat