Mainos

Fanit surun murtamia Olli Lindholmin menehtymisestä: "Yön musiikki ollut matkassa huonoina ja hyvinä aikoina"

7:13

Olli Lindholmin fanit ovat järkyttyneitä rakastetun laulajan poismenosta. 

Yö-yhtyeen fanit ovat ottaneet järkyttyneinä vastaan uutisen keulahahmo Olli Lindholmin menehtymisestä. Maikkarin Facebook-tilillä uutinen Lindholmin poismenosta on kerännyt satoja kommentteja.

– Kyllä kosketti ja kyynel vierähti.. Niin Yön musiikki ollut matkassa huonoina ja hyvinä aikoina matkassa, eräs kommentoi koskettavasti.

– Itku tuli, olen ollut Olli-fani 80-luvulta, toinen kirjoittaa.

– Kosketti... ja kyyneleiden kera. Voimia omaisille suuren surun keskellä. Ollin musiikki ollut itselle voimamusiikkia elämässä, kolmas kertoo.

Uutinen on herättänyt myös paljon epäuskoa, sillä Lindholmia pidettiin yleisesti hyväkuntoisena.

– Ei halua uskoa todeksi, lämmin osanotto läheisille, eräs miettii.

– Se kun ei katso ikää eikä aikaa eikä paikkaa milloin. Lähtö voi tulla kelle tahansa... Hyvä fyysinen kunto ei ole mikään itsestäänselvyys, että se takaisi pitkän elämän... voimia omaisille surun keskellä, myöhemmin uutista kommentoinut sanoo.

Yö-yhtyeen kappaleet herättävät monissa ihmisissä paljon tunteita ja ajatuksia. Vain varjot häntä seuraa -kappaleen sanoitus tuo nyt mieleen edesmenneen taiteilijan.

Hän vain hiljaa katoaa laitakaupungin yöhön, kun hän saapuu estradille katulamput kumartaa. Niin hän yksin vaeltaa vain varjot häntä seuraa kunnes aamu viimein näyttämöltä valot sammuttaa, yksi faneista siteeraa kappaletta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja