F1-tuuraajakuski ilmoitti: kieltäytyy Mercedes-pestistä – "Ei siinä ole järkeä"

F1:ssä kahden kisaviikonlopun ajan Sergio Pereziä tuurannut Nico Hülkenberg ei aio ottaa Mercedes-pestiä vastaan. Hülkenberg ei innostu Toto Wolffin kaavailuista, jotka olisivat vieneet hänet Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen selän taakse.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Belgian GP suorana 28.-30.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Wolff on puhunut julkisesti siitä, että Mercedes voisi tarjota Hülkenbergille varakuljettajan pestiä.

– En näe itseäni tuossa roolissa. Olen ajanut sarjassa kymmenen vuoden ajan. Ei siinä ole järkeä, että ottaisin taka-askeleen ilman kunnon mahdollisuutta päästä kisaamaan, Hülkenberg sanoi Mercedes-kuviosta German AvD Motorsport Magazinelle.

Sen sijaan Hülkenberg kyttää yhä saumaa, jossa hän voisi palata kisakuljettajaksi kaudelle 2021.

– Olen jutellut useiden ihmisten kanssa kauden alun jälkeen, eikä tilanne ole paljoa muuttunut. Keskustelut ovat olleet positiivisia, mutta niistä ei ole mitään konkreettista tarjolla. Pitää katsoa, että mitä tulevat viikot tuovat tullessaan, Hülkenberg sanoi sopimustilanteesta.

33-vuotias Hülkenberg tuurasi koronavirustartunnan saanutta Sergio Pereziä kahdessa Britannian kisassa. Ensimmäisessä Hülkenberg ei päässyt lainkaan radalle, kun hänen Racing Pointiin iski tekninen vika.

Viikkoa myöhemmin ajetussa toisessa Britannian GP:ssä Hülkenberg oli seitsemäs.

Hülkenberg aloitti F1-uransa vuonna 2010 Williamsilla. Tämän lisäksi hän on ajanut Force Indialla (2012, 2014-16), Sauberilla (2013) ja Renaultilla (2017-19).

Lue myös:

    Uusimmat