F1-tähtikuski teki paljastuksen hänen ja Max Verstappenin historiasta: "Vihasimme toisiamme todella paljon"

Red Bullin Max Verstappen ja Ferrarin Charles Leclerc ovat nykypäivänä F1-sarjan suurimpia tähtiä. Verstappen ja Leclerc ovat ottaneet yhteen viime vuosien aikana kuninkuusluokassa, mutta Leclercin mukaan kaksikon kuumatunteisimmat väännöt käytiin jo aiemmin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian toinen GP suorana 7.-9.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55, 2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Britannian toinen GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Leclerc ja Verstappen ovat molemmat samaa ikäluokkaa (syntymävuosi 1997). Täten heidän yhteinen ajohistoriansa alkoi jo hyvin nuorena.

– Ajoin yhdeksän vuoden ajan kartingia ja kävin aina kilpaa Maxia vastaan. Kasvoimme yhdessä niin hänen, George Russellin, Esteban Oconin, Pierre Gaslyn kuin Alex Albonin kanssa. Olemme kilpailleet keskenämme todella paljon, Leclerc muisteli La Gazzetta Dello Sportin haastattelussa.

Leclercin mukaan hänen ja Verstappenin välit ovat muuttuneet vuosien saatossa.

– Kun olimme nuoria, vihasimme toisiamme todella paljon, Leclerc paljasti.

– Olemme kuitenkin kasvaneet ja aikuistuneet. On ilo nähdä, että me kaikki voimme ajaa kilpaa nyt formuloissa, Leclerc sanoo, viitaten luettelemiinsa nimiin.

Verstappen ja Leclerc ovat molemmat aloittaneet kauden vahvasti. Verstappen on poiminut jatkuvalla syötöllä hyviä sijoituksia avauskisan keskeytyksensä jälkeen. Hollantilainen on tällä hetkellä MM-sarjassa kolmantena (52 pistettä).

Leclerc on puolestaan pitänyt Ferrarin lippua yllä selkeästi kilpakumppaneihin nähden heikommalla autolla. Leclerc on tällä hetkellä MM-pisteissä viidentenä (33). 

Sarjaa johtaa Mercedeksen Lewis Hamilton (88).

Lue myös:

    Uusimmat