F1-tähti muikeana Kimi Räikkösestä – ”En ole rakastunut häneen, en voi sanoa kaipaavani häntä!”

Ferrarilla F1-tähden Sebastian Vettelin tallikaveri vaihtui tälle kaudelle, kun Kimi Räikkönen lähti Alfa Romeolle, josta toiseen suuntaan matkasi Charles Leclerc. Vettelin mukaan hän on kaivannut Räikköstä, jonka kanssa saksalaiskuski muodosti vahvan kaksikon usean vuoden ajan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Meksikon GP suorana 25.-27.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 17.55, 2. harjoitukset klo 21.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Meksikon GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Tarkalleen yhteisiä tallikaverivuosia tuli neljä.

– Kimi on mahtava kaveri. Olemme olleet luonnollisesti nyt hieman vähemmän tekemisissä kuin viime vuosina. En ole rakastunut häneen, joten ei ole reilua sanoa, että kaipaan häntä, Vettel hekotteli C Morelle.

– Tietenkin kaipaamme häntä – hän oli osa tallia pitkän aikaa. Ja tulen hänen kanssaan hyvin toimeen. Hän on yhä täällä, emme onneksi menettäneet häntä! Vettel hymyilee perään.

– Toivottavasti hän pysyy formuloissa, koska hän tuntuu tykkäävän lajista edelleen. Ja hän on edelleen hyvin nopea. Niin kauan kuin olet nopea, iällä ei ole niin väliä, Vettel sanoo Räikkösestä.

Saksalaiskuski on saanut tällä kaudella kovan haasteen tallin sisältä Leclerciltä. Kiristynyt kilpailutilanne on johtanut muun muassa huhuihin, joiden mukaan Vettel harkitsisi F1-uransa jatkoa.

Vettelin papereissa Leclercin ja Räikkösen välillä on eroja. Osa näistä kumpuaa kuskien ikäerosta.

– Kimillä on hieman erilainen ajotapa kuin Leclercillä. Charles on tietenkin loistava lahjakkuus. Kimin kanssa auton kehittäminen sun muu luonnistui erittäin hyvin. Charlesilla ei ole ehkä niin paljoa kokemusta, mutta hän on saanut nopeasti juonen päästä kiinni. Olemme yhä vahva talli, se on tärkeintä, Vettel pohti.

Lue myös:

    Uusimmat