F1-mestarilta lisää jääkylmää vettä Pierre Gaslyn niskaan: "Max ei käytä aikaansa tallikaverinsa auttamiseen"

Red Bull -kuljettaja Pierre Gasly on täysin vailla mahdollisuuksia haastaa tallitoveriaan Max Verstappenia tällä kaudella, laukoo F1-sarjan maailmanmestari Jacques Villeneuve.

Toro Rossolta viime kauden jälkeen emotallin autoon ylennetyn Gaslyn kausi on lähtenyt käyntiin nihkeästi. Villeneuve katsoo, että Gaslyn on turha myöskään odottaa saavansa tilanteeseensa apua Verstappenilta.

– Max ei käytä aikaansa tallikaverinsa auttamiseen, missä asiassa olen hänen kanssaan samaa mieltä. Puhumme nyt formula ykkösistä. Tällä tasolla kaikessa on kyse tallikaverin lyömisestä niin tehokkaasti kuin mahdollista, Villeneuve kommentoi hollantilaiselle racingnews365:lle.

– Red Bull on rakennettu Verstappenin ympärille, joten Gaslylla ei ole mitään mahdollisuuksia lyödä Maxia tällä kaudella, Villeneuve lisäsi.

Villeneuve ei katso Gaslyn olleen vielä henkisesti valmis ottamaan paikkaa Red Bullin autossa.

– Gasly ei tehnyt viime vuonna kummoistakaan vaikutusta. Hänen suorituksensa eivät olleet tasaisia, mutta nyt paineet näyttävät olevan hänelle liikaa. Hän on lähtenyt talliin, jossa on jo absoluuttinen johtaja. Hänellä on myös Helmut Marko (tallin neuvonantaja) niskassaan, Villeneuve sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat