F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-legenda näyttäisi Lewis Hamiltonille ovea – rujo viittaus Ayrton Sennan kuolintragediaan

1:34
Lewis Hamilton on ollut oman aikakautensa valtias.

Jos F1-legenda Eddie Jordan päättäisi asiasta, hän ei Mercedeksellä enää Lewis Hamiltonia katselisi.

Seitsenkertainen maailmanmestari Hamilton ja Mercedes eivät ole toistaiseksi päässeet sopuun jatkosopimuksen ehdoista. Kyse on ollut arvioiden mukaan yhtäältä rahasta ja toisaalta sopimuksen kestosta.

Entisen Jordan-tallin omistajana toimineella Eddie Jordanilla on F1-piireissä sanojensa mukaan lähteet, joihin hän voi luottaa sataprosenttisesti. Hänen kuulemansa mukaan Hamilton haluaa enemmän kuin Mercedes on valmis maksamaan.

Jordan tunnettiin tiukkana tallipomona, eikä hän katselisi nytkään pokkurointia.

– Jos olisin Daimlerin (Mercedeksen emoyhtiö) pomo, näyttäisin hänelle (Hamilton) ovea: joko ajat ehdoillamme tai lähdet, Jordan latasi F1-Insiderin mukaan.

Jordan höysti kommenttejaan varsin rujolla viittauksella kolminkertaisen maailmanmestarin Ayrton Sennan traagisen kuolemaan.

– Kertoisin hänelle myös, mitä Bernie Ecclestone (entinen F1-moguli) sanoi Ayrton Sennan kuoleman jälkeen. Vaikka Bernie oli sokissa ja surullinen, kuten kaikki muut, hän oli ensimmäinen, joka sai malttinsa palautettua ja sanoi meille: "Lopettakaa valittaminen. Kaikki ovat korvattavissa." Lewisin pitäisi tietää se myös, Jordan älähti. 

Hamiltonin tallikaverina viime vuodet ajaneella Valtteri Bottaksella on Mercedeksen kanssa jatkosopimus alkavasta kaudesta. Edelliskausia hallinneen brittitähden lähtöä Mercedekseltä voisi pitää suurena yllätyksenä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja