Ex-manageri syytti Mariah Careyta seksuaalisesta ahdistelusta – kaksikko pääsi sopuun

Entinen manageri syytti laulajatähti Mariah Careyta seksuaalisesta ahdistelusta. Carey oli esiintynyt managerin mukaan tämän edessä usein alasti.

Yhdysvaltalaislaulaja Mariah Carey, 48, on päässyt sopuun ex-managerinsa Stella Bulochnikovin kanssa, uutisoi People-sivusto. Bulochnikov nosti huhtikuussa 2018 laulajaa vastaan syytteen seksuaalisesta ahdistelusta.

– Osapuolet ovat päässeet sopuun asian ratkaisusta, Bulochnikovin asianajaja kommentoi.

Siteerattujen asiakirjojen mukaan Bulochnikov on suostunut olemaan jatkamatta oikeusprosessia Careyta vastaan, niin, että molemmat osapuolet vastaavat asianajajiensa palkkioista.

Artikkelin mukaan ei ole tiedossa, liittyikö asiaan taloudellista sovittelua. Syytteessä käsiteltiin koituneita, täsmentämättömiä vahinkoja. Careyn ja Bulochnikovin edustajat eivät kommentoineet asiaa Peoplelle.

Eri lähteiden mukaan huhtikuussa nostetussa sopimusrikkomuksiin perustuneessa syytteessä väitettiin, että Mariah Carey on ahdistellut manageriaan olemalla tämän edessä usein alasti. Syytteessä väitettiin myös Careyn kamppailleen lääkeaineiden hyväksikäytön kanssa ja olleen maksamattomien palkkioiden myötä miljoonia dollareita velkaa managerilleen.

Laulajan edustajat kiistivät väitteet pian Careyn ex-managerin nostettua syytteen.

– Stella Bulochnikovin pesti Mariah Careyn managerina päättyi, koska hän ei hoitanut työtään tehokkaasti ja teki lähinnä haittaa asiakkaalleen. Bulochnikovilla ei ollut työsopimusta, Careyn leiri kommentoi Peoplelle.

– Hän (Bulochnikov) on levittänyt valheellisia huhuja medialle. Emme vastaa valheisiin emmekä uhkauksiin.

Stella Bulochnikov työskenteli Mariah Careyn managerina lähes kolme vuotta, marraskuuhun 2017 asti. Tuolloin kaksikko julkaisi yhteisen tiedotteen, jonka mukaan he jatkavat yhteistyötä bisnespuolella sekä toistensa tukena olemista kyseisellä saralla.

Careyta on syytetty häirinnästä aiemminkin. Syksyllä 2017 laulajan turvallisuudesta vastannut yhtiö oli aikeissa haastaa hänet oikeuteen.

Mariah Carey on kertonut avoimesti kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Carey sai diagnoosin vuonna 2001, kun hän joutui sairaalaan romahdettuaan fyysisesti ja henkisesti.

Lue myös:

    Uusimmat