Entinen henkivartija syyttää Mariah Careytä seksuaalisesta ahdistelusta – "Keikisteli läpinäkyvässä alusasussa"

Laulaja Mariah Careyn turvallisuudesta aiemmin vastannut yhtiö on aikeissa haastaa Careyn oikeuteen, kertoo TMZ-lehti.

Mariah Careyn entinen henkivartija Michael Anello sanoo Careyn käyttäytyneen sopimattomasti hänen seurassaan ja lisäksi nimitelleen tätä muun muassa natsiksi, kertoo TMZ.

Anellon omistama turvallisuusalan yhtiö uhkaa nyt haastaa Careyn oikeuteen. Anellon mukaan Carey on käyttäytynyt halveksivasti sekä Anelloa että muuta henkilökuntaa kohtaan sanomalla, että he kuuluvat viharyhmiin. Anellon mukaan Carey oli nimittänyt häntä natsinimityksen lisäksi myös skinheadiksi, Klu Klux Klanin jäseneksi sekä valkoisen ylivallan kannattajaksi. 

Anellon mukaan Mariah Carey oli myös pukeutunut epäsopivan niukasti, kun hän oli erään keikkamatkan yhteydessä mennyt Careyn huoneeseen. Entisen henkivartijan mukaan Careylla oli yllään vain läpinäkyvä ja muutenkin paljastava alusasu. Anello kertoo yrittäneensä lähteä huoneesta pois, mutta Carey vaati häntä siirtämään matkalaukkuja. Anello lisää, että fyysistä kontaktia tilanteessa ei ollut. TMZ:n mukaan alustavassa syytekirjelmässä sanotaan, että Carey harjoitti "seksuaalisväritteisiä toimia, jotka oli tarkoitettu Anellon nähtäväksi". 

TMZ:n mukaan Mariah Careyn edustajilla ei ole tietoa väitteistä, joiden mukaan Carey olisi syyllistynyt seksuaaliseen häirintään.

TMZ:n mukaan osa Anellon turvayhtiön luonnostelemasta syytteestä koskee osapuolien eripuraa raha-asioista.

Lue myös:

    Uusimmat