Ex-huippumalli Saimi Hoyer vaihtoi Milanon Punkaharjuun – lähimpään naapuriin seitsemän kilometriä

Entinen huippumalli Saimi Hoyer asuu nykyään luonnon keskellä Punkaharjulla. 

Yrittäjä ja ex-huippumalli Saimi Hoyerin vieraili maanantaina Porissa tällä viikolla järjestettävässä SuomiAreena-tapahtumassa. Milanon catwalkit Suomen luontoon vaihtanut Hoyer kertoi Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä syyt muutolleen. 

– Kun tultiin perheen kanssa takaisin Suomeen, asuttiin Helsingissä ja tein paljon töitä. Sairastuin vakavasti vuosia sitten ja silloin tuli pysähdyksen paikka. Alkoi miettimään missä oikeasti haluaa olla, missä on sydämen paikka ja kyllä on se Punkaharju, Hoyer kuvailee.

Punkaharjulla naisella on seitsemän kilometriä lähimpään naapuriin ja kauppaankin kestää 35 minuuttia matkata. Tärkein asia Punkaharjussa Hoyerille on kuitenkin hiljaisuus ja puhtaus. 

– Meille tulee vesi kotiin suoraan Puruvedestä, Saimaasta. Puruvesi on niin puhdas järvi, että sitä vettä voi juoda suoraan. Ne on sellaisia arvoja, joihin me suomalaiset hirmu harvoin herätään, hän kuvailee. 

Luonto on aina ollut Hoyerille paikka jonne paeta, mutta veri vetää kuitenkin myös esiintymisen puolelle. 

– Se on se toinen Saimi, joka edelleen haluaa lavoille. Tykkään esiintyä. Käyn edelleen puhumassa ja tarvitsen sitä. Janoan sitä rinnalle, mutta en silti vaihtaisi Punkaharjua mihinkään, hän summa.

Katso Saimi Hoyerin haastattelu Huomenta Suomesta ylhäältä olevalta videolta!

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat