Ewan McGregor paljastaa MTV3.fi:lle, mitä löytyy hänen roolikaapunsa alta

Hurmuritähti Ewan McGregorin kasvoille nousee leveä hymy, kun Viihdeuutiset tiedustelee hänen rooliasustaan Enkelit ja demonit –elokuvassa. Ewan näyttelee DaVinci koodin ”jatko-osassa” kardinaali Patrick McKennaa, joka pukeutuu pitkään papinkaapuun.

Ewan on skottilainen, jolle kansallisasu kiltti on luonnollisesti tuttu pukine. Ja tuttua on myös se, että tosimiehet eivät ikinä pidä alushousuja kitin alla. Mutta miten oli kaavun kanssa – pukiko Ewan sen alle mitään?

– Pitäisikö tämä jättää salaisuudeksi? Uskon, että kardinaalit käyttävät alusvaatteita. Se saattaisi olla vähän liian noloa, jos kardinaali vaikka kaatuisi Vatikaanissa ja hänellä ei olisi alushousuja, Ewan nauraa Viihdeuutisten haastattelussa.

Ewanin roolihahmo kardinaali Patrick McKenna suhtautuu uskonasioihin ehkä liiankin innostuneesti. Ewan itse sanoo sijoittuvansa suurin piirtein puoliväliin pakanan ja tosiuskovaisen välillä.

– Minulla ei ole fanaattista näkemystä kumpaankaan suuntaan. En ole kovinkaan uskonnollinen ihminen, enkä myöskään ole älyttömän kiinnostunut tieteestä, Ewan miettii.

– Mielestäni ihminen voi olla kumpaakin: Olla uskossa ja tutkia keitä me olemme geneettisesti. Ei näiden asioiden välillä tarvitse olla ristiriitaa, Ewan sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja