Eva Longoria paljasti: Tällaiset olisivat unelmatreffini

Deittiohjelmaa parhaillaan tuottava Eva Longoria valotti, millaiset olisivat hänen unelmatreffinsä. Näyttelijätär paljasti myös, milloin hän kokee olevansa kauneimmillaan.

Eva Longoria vieraili Monte Carlon tv-festivaaleilla kesäkuussa 2012. Tähden lehdistötilaisuus oli festivaalien suosituin, sillä sadat toimittajat saapuivat jo hyvissä ajoin vastaanottamaan näyttelijätärtä. Myös MTV3.fi tapasi tuolloin supersuositun kaunottaren.

Eva tunnetaan parhaiten roolistaan Gabrielle Solisina Täydelliset naiset -sarjassa. Nykyään nainen vaikuttaa paljon myös kameran toisella puolella. Eva on muun muassa mukana niin tuottamassa kuin kehittämässäkin uusia tv-ohjelmia.

Elokuvaprojektien lisäksi Eva tuottaa parhaillaan muun muassa deittikisaa nimeltä Ready for Love. Tähtinäyttelijä paljastikin oman määritelmänsä täydellisille treffeille.

– Kaikki riippuu todella paljon henkilöstä, jonka kanssa deiteillä on. Rakastan huumoria, joten aina kun mies saa minut nauramaan, niin se on hyvä juttu.

– Mutta mitkä olisivat sitten painajaismaiset treffit, niin sitä en tiedä. En usko, että olen koskaan kokenut niitä. Olen vain vältellyt painajaismaisia deittejä, hyväntuulinen Eva jutteli.

Kuvankauniin Evan ulkonäkö herätti myös paljon kysymyksiä. Naiselta tiedusteltiin, milloin hän itse tuntee olevansa kaikkein kauneimmillaan.

– Nyt tietysti, koska tämä kaikki on oikeasti illuusiota. Vaaditaan kokonainen kylä ihmisiä, että minusta saadaan tämän näköinen, Eva vitsaili.

– Oikeasti tunnen olevani kaikkein kauneimmillani omassa kodissani kylvyn tai suihkun jälkeen, kylpytakki päällä, ilman meikkiä, televisiota sängystä käsin katsellen, kaunotar mainitsi.

Lisäksi Evalta udeltiin, koska Täydelliset naiset -sarjasta tehdään elokuva tai vaikkapa musikaali?

– Vai että musikaalikin? Sehän tarkoittaisi, että minun pitäisi laulaa, Eva hekotti.

– Elokuvaa ei ole tulossa. Sarjan luoja Marc Cherry on sanonut niin. Kahdeksan vuoden ajan hahmojen elämää ruodittiin läpikotaisin. Siinä ajassa he kehittyivät niin paljon kuin vain on mahdollista. Siksi sarja ylipäätään lopetettiin. En tiedä olisiko hahmoissa enää mitään nähtävää, Eva totesi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat