Eva Longoria vitsaili ex-avioliitostaan

MTV3.fi tapasi supersuositun Eva Longorian Monte Carlon tv-festivaaleilla. Tumma kaunotar kertoi haaveistaan saada lapsia sekä vitsaili ex-avioliitostaan.

Monissa suosituissa elokuvissa sekä tv-sarjoissa näytellyt Eva Longoria piipahti Monte Carlon tv-festivaaleilla, jossa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa myös MTV3.fi tapasi tähden.

Tähtinäyttelijältä udeltiin muun muassa onko hän ajatellut hankkia lapsia lähitulevaisuudessa.

– Haluan ehdottomasti saada lapsia ja oman perheen, mutta se ei todellakaan tapahdu heti. Rakastan työtäni ja olen hieman jopa työnarkomaani. Tällä hetkellä olen itse asiassa kiireisempi kuin koskaan aiemmin.

Vuonna 2010 Eva erosi miehestään Tony Parkerista tämän jäätyä kiinni pettämisestä. Vaikka avioero onkin aina raskas prosessi, pystyi Eva jo heittämään huulta asiasta toimittajan udellessa häneltä sitä, onko hän koskaan haaveillut työkiireiden keskellä olevansa vain pelkkä kotivaimo.

– Tietysti halusin olla silloin kun olin naimisissa, mutta en enää, Eva totesi nauraen.

– Elämäni on välillä hullua ja hektistä, mutta rakastan sitä ja työntekoa. Se on oikeastaan parasta tv-työssä, että kuvauksissa ollaan melkein joka päivä ympäri vuoden. Täydelliset naiset -sarjasta kaipaankin oikeastaan eniten sitä rutiinia, että oli mahdollista mennä tuttujen ihmisten kanssa samaan työhön päivästä toiseen, kaunotar lisäsi.

Näyteltyään noin kahdeksan vuotta Täydelliset naiset -sarjassa, Eva on siirtynyt vahvemmin myös muihin puuhiin. Kaunotar on mukana niin tuottamassa kuin kehittämässäkin uusia tv-ohjelmia.

– Tällä hetkellä tuotan muun muassa treffikisaa nimeltä Ready for Love, lisäksi olen mukana muutamissa elokuvaprojekteissa, Eva mainitsi.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja