Eva Longoria aiheutti hysteriaa Monacossa

Supersuosittu näyttelijäkaunotar Eva Longoria villitsi fanit ja aiheutti hysteriaa Monte Carlon televisiofestivaaleilla. MTV3.fi seurasi paikan päällä tapahtumia.

Monte Carlossa on parhaillaan käynnissä 52. televisiofestivaalit. Viikon kestävä massiivinen tapahtuma on koonnut yhteen huippunäyttelijöitä ympäri maailman.

Keskiviikkona 13. kesäkuuta 2012 paikalle saapui lukuisista tv-sarjoista ja elokuvista tunnettu kaunotar Eva Longoria. Tähtinäyttelijän saapuminen tapahtumapaikalle sai aikaan todellisen hysterian, tummaverikön kimpussa oli niin media kuin fanitkin.

Kamerat seurasivat naista herkeämättä ja fanit kiljuivat nimikirjoituksia suosikiltaan. Muutama onnekas saikin idoliltaan nimmarin ja harva napattua jopa yhteiskuvan kaunottaren kanssa.

Videohaastattelusta toiseen juossut Eva tapasi myös toimittajat suuressa lehdistötilaisuudessa. Tähti vastaili ahkerasti lehdistön kiperiin kysymyksiin.

Fanien iloksi suosikkinäyttelijä kertoi muun muassa olevansa loppuvuodesta mukana useammassakin elokuvassa. Tulevaisuudessa Eva haluaisi tehdä töitä enemmän myös kameran toisella puolella.

– Haluaisin tehdä tulevaisuudessa kaikkea mahdollista näyttelemisestä tuottamiseen ja ohjaamiseen. Tälläkin hetkellä olen parissa eri projektissa mukana tuottamassa, kameran takana on hauska olla. Television puolellekin palaan mielelläni tulevaisuudessa, mutta juuri nyt haluan pitää siitä pienen tauon, hyväntuulinen Eva jutteli.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat