Eurooppa-liigan finaalille räiskyvä alku: ennätysmies Romelu Lukaku irtosi heti – tilit tasoittuivat jo pian

Inter Milan ja Sevilla ovat käynnistäneet jalkapallon Eurooppa-liigan finaalin Kölnissä sähäkästi. Sevilla kuittasi Interin Romelu Lukakun avausminuuttien rangaistuspotkumaalin pikaisesti.

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ratkaisu
C Morella tällä viikolla:

Eurooppa-liigan loppuottelu:
Sevilla–Inter perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös Sub-kanavalla.

Mestarien liigan loppuottelu:
PSG–Bayern München sunnuntaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös MTV3-kanavalla.

Studiolähetys alkaa Mestarien liigan otteluissa klo 21.00, Eurooppa-liigan finaalissa kello 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lukaku osoitti vaarallisuuttaan heti ottelun alkuhetkillä ja oli porhaltamassa pallollisena rangaistusalueen oikealla sivustalla karkuun. Sevillan Diego Carlos repi härkämäistä hyökkääjää aikansa vimmatusti, ja Lukaku kaatui kumoon rangaistusalueella.

Diego Carlosille tuomittiin keltainen kortti, ja Lukaku käytti rangaistuspotkun hyväkseen painamalla pallon viidennellä peliminuutilla vasempaan alakulmaan.

Luuk de Jong kuittasi taiston tasoihin puskemalla Sevillan tasoituksen seitsemän minuuttia myöhemmin Jesús Navasin keskityksestä.

Lukaku kovassa iskussa

Romelu Lukaku on onnistunut nyt maalinteossa 11 peräkkäisessä pelaamassaan Eurooppa-liigan ottelussa. Kyse on sarjan ennätyksestä. Tämän kauden Eurooppa-liigassa Lukaku on nyt kentällä kuudennessa ottelussaan ja on osunut joka pelissä – yhteensä seitsemän kertaa.

Eurooppa-liigan loppuottelu on jutun kirjoitushetkellä kesken avausjaksolla tasatilanteessa 1–1.

Lue myös:

    Uusimmat