Eturivin julkkikset fiilistelivät Meillä on unelma –mielenosoituksessa

Useat julkkikset olivat mukana rasisminvastaisessa tapahtumassa paikan päällä tai hengessä mukana sosiaalisessa mediassa.

Tänään Helsingin Kansalaistorilla järjestetyssä Meillä on unelma –mielenosoituksessa esiintyi useita kotimaan tähtimuusikkoja. Esimerkiksi Anna PuuAnssi Kela, Maija Vilkkumaa, Jukka Poika,Tuure Kilpeläinen ja Paleface ovat mukana tukemassa esityksillään tapahtumaa.

Paleface postasi tuoreeltaan kuvan keikkafiiliksestä Instagramiinsa.

–Suomi muuttui tänään pikkiriikkisen paremmaksi!, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Illan ensimmäinen esiintyjä Puu lisäsi Instagram-tililleen kuvia tunnelmasta, jossa hän poseeraa laulaja Yonan ja Tuure Kilpeläisen kanssa.

Tapahtuman Twitter-sivuille lisätyssä kuvassa Puu poseeraa myös tapahtumassa esiintyvän Aino Vennan kanssa.

Anssi Kela fiilistelee Instagramissa erityisesti sitä, kuinka hienosti Suomen kansa kokoontui paikalle.

– Kelatkaa: tämä kaikki oli vielä sunnuntaiaamupäivällä pelkkä idea tämän miehen Facebook-päivityksessä. Pari vuorokautta myöhemmin torille kokoontui yli 10 000 ihmistä. Propsit Aleksi Pahkalalle. Tämä oli suurenmoinen päivä. Olen ylpeä, kun sain olla mukana. Hyvä Suomi!, hän kiittelee.

Nykyään tummatukkainen räppäri Sini Sabotage oli paikan päällä ilmaisemassa tukensa.


Samoin räppäri Redrama, joka fiilisteli paikalla olleita 15 000 ihmistä.

–Täällä ollaan!, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Useat julkisuuden henkilöt ovat myös tuoneet sosiaalisessa mediassa julki ajatuksensa viime päivinä velloneesta kohusta. Esimerkiksi Krista SiegfriedsTommy Lindgren ja Jenni Vartiainen ovat lisänneet Instagram-tileilleen mielenosoituksen logon sekä hashtagin.

–Meille opetaan jo lapsena, että ketään ei saa kiusata tai loukata. Tänä päivänä meidän aikuisten pitää muistuttaa siitä myös itseämme. Minun Suomeni on monikulttuurinen ja avoin, se ei kiusaa, syrji tai loukkaa ketään, Vartiainen kirjoittaa kuvan alla.

Muusikko Antti Tuisku muisti mielenosoituksen osallistujia puolestaan videoterveisillä. Instagramiin lisätyssä videossa Tuisku kertoo, millaisessa Suomessa hän haluaisi asua.
Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja