Esko Eerikäinen onnittelee tytärtään – julkaisi suloisia kuvia: "Rakastan sinua yli kaiken"

Esko Eerikäinen ruotii MTV:n viihdepöllöjen kanssa Maisa Torpan uutta suhdekäännettä 16:01
Esko Eerikäinen vieraili MTV Uutisten viihderaadissa.

Esko Eerikäisen tytär Victoria täyttää tänään 10 vuotta.

Radiojuontajana tunnetun Esko Eerikäisen ja hyvinvointialan yrittäjä Martina Aitolehden tytär Victoria juhlii tänään syntymäpäiväänsä. Hän täyttää pyöreät 10 vuotta.

Eerikäinen julkaisi Instagram-tilillään suloisen kuvaparin. Ensimmäisessä kuvassa Victoria on taaperoikäinen ja toisessa huomattavasti vanhempi. Molemmissa kuvissa hän hymyilee leveästi.

Kuvan yhteydessä Eerikäinen julkaisi kauniin kirjoituksen.

– Tasan 10 vuotta sitten tähän aikaan Sä synnyit. Kaikki mitä sen jälkeen on tapahtunut, on ollut vaan niin ihanaa ja täydellistä, tuo nauru iloisuus ja huumorintaju pelastaa mun jokaista päivää. Sun oivallukset ja kysymykset saa mut pysähtymään ja miettimään, saa mut ymmärtämään, että elämässä on paljon hyvää, Eerikäinen kirjoittaa.

– Rakkaus sinua kohtaan on puhdas ja kaunista. Mä olen maailman onnellisin, kun minulla ja meillä on Sinut täällä. 10 vuotta pelkkää iloa ja rakkautta joka ikinen päivä. Rakastan Sinua yli kaiken Victoria! Paljon onnea.

Eerikäinen ja Aitolehti erosivat yhdeksän vuotta sitten. Heillä on yksi yhteinen lapsi.

Eerikäinen tekee uuden aluevaltauksen, kun hänet nähdään MTV3-kanavan uutuusohjelma Hitlistin juontajana yhdessä Shirly Karvisen kanssa. Ohjelma alkaa perjantaina 8. marraskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat