Esikoistaan odottava Krista Siegfrids hassuttelee hollantilaisrakkaansa kanssa hulvattomissa potreteissa: "Kaikki ne typerät asiat, joita herra Amsterdamin on tehtävä"

2:32
Salamarakastunut Krista Siegfrids yllätti raskausuutisella – MTV Uutiset kysyi kuulumiset onnea hehkuvalta laulajalta

Krista Siegfrids hassuttelee amsterdamilaisen rakkaansa kanssa.

Talent Suomi -tuomari sekä muusikko Krista Siegfrids asuu tällä hetkellä Hollannissa amsterdamilaisen miesystävänsä kanssa. Pariskunta odottaa ensimmäistä lastaan. 

Siegfrids julkaisi Instagram-tilillään hiljattain liudan hulvattomia yhteiskuvia miehensä kanssa – varsin hollantilaiseen tyyliin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kaikki ne typerät asiat, joita herra Amsterdamin on tehtävä pitääkseen tyttöystävänsä tyytyväisenä, Siegfrids vitsailee päivityksensä yhteydessä. 

Kuvissa iloinen pariskunta poseeraa yhdessä hollantilaisiin perinneasuihin pukeutuneena, puukenkiä sekä tulppaanikimppua myöten. 

Siegfrids kertoi keväällä MTV Uutisten haastattelussa odottavansa tyttövauvaa. Laskettu aika on syksyllä. 

Siegfridsin ja hänen miesystävänsä tutustuivat toisiinsa ystävien kautta. Suhde tuli koko kansan tietoisuuteen vuoden alussa. 

– Olemme molemmat sellaisia, että sitten kun sen tietää, niin sen tietää. Kaikki muut voivat hämmästellä, mutta meistä tämä tuntuu oikealta ja hyvältä. Tämä oli ihan suunniteltu juttu. Olemme todella onnekkaita, että tämä kävi näin nopeasti, Siegfrids kertoi keväällä MTV Uutisten haastattelussa.  

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja