Ernest Lawson riehaantui kehuista ja pisteistä – ei meinannut pysyä paikallaan: "Olipa siistiä"

6:20
Katso videolta Ernestin ja Anniinan tanssi

Näyttelijä Ernest Lawson tarjoili katsojille upean wienervalssin.

Tv-sarjoista, Talent Suomen tuomaririvistöstä ja teatterin lavoilta tuttu näyttelijä, juontaja ja impromestari Ernest Lawson antautui wienervalssin vietäväksi tanssiopettaja Anniina Koivuniemen kanssa  Pari tanssi upean esityksen Yann Tiersenin Le Moulin  -kappaleen tahtiin. 

Illan dynaamiset duot -teemajaksossa parit esiintyivät aurinko ja kuu -taivaankappaleina. 

Tuomarit Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen kommentoivat esitystä sunnuntaina suorassa lähetyksessä.

– Tämä oli todella sulavaa. Silti illan teeman mukaan dynaamista liikettä. Soolo-osuudet onnistuivat hienosti. Tykkäsin tästä todella paljon, Ahti-Hallberg kommentoi. 

– Tässä kyllä loistivat Anniinan aurinko ja Erkun kuu. Yksinkertaisuudessaan kaunis ja puhutteleva. Näin liikkuivat aurinko ja kuu radallaan, Uotinen kuvailee. 

– Todella kaunis. Vakava ja mystinen aina kiehtoo kovasti. Kyllä tämä myös tekniseltä kehityskaarelta on oikeaan suuntaan menossa, Haapalainen ylistää. 

Pari sai yhteensä 28 pistettä.

– Olipa siistiä, Lawson huutaa kuultuaan pisteet. 

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja