Erikoinen myynti-ilmoitus huvittaa: Suostuisitko ostamaan tämän asunnon?

Yleensä asunnosta pyritään antamaan mahdollisimman hyvä kuva potentiaalisille ostajille, mutta kuopiolaista kaksiota myyvä omistaja luottaa hieman realistisimpiin keinoihin.

Oikotieltä löytyvä kuopiolaiskaksion myynti-ilmoitus huvittaa ja siitä onkin tullut suosittu sosiaalisessa mediassa.

Tavallisesti asuntoilmoituksissa annetaan hyvä kuva myytävästä kohteesta. Myynti-ilmoituksesta löytyy kuitenkin kuvia kodista, joka on kuin pommin jäljiltä. Remontti on kesken, mikä kerrotaan luonnollisesti myös ilmoituksessa.

– Meillä oli järkyttäviä vaikeuksia tehdä remonttia koska taloyhtiö valitsi mielestäni todella vaikean valvojan eikä suostunut valvojaa pyynnöstämme muuttamaan. Yhtiössä on tapana myös käyttää ns. tuplavalvontaa joka tulee remontin tekijälle hyvin kalliiksi. Tarkoittaa että samaa työtä valvoo kaksi valvojaa. Kokemuksemme mukaan kyseistä valvojaa oli hyvin vaikea saada tulemaan käynnille johtuen kiireistä ja remontti tuli keskeyttää aina kunnes valvoja tuli. Asukkaat ovat valittaneet myös käytävissä liikkuvasta valvojasta, joka on hyvin herkkä puuttumaan asioihin. Taloyhtiössä on hyvin rajallisesti autopaikkoja. Meille kerrottiin että huoneistot sisältävät asbestia useassa kohdassa. Kukaan ei oikeasti tiedä miten putkistot kulkevat yhtiössä, mutta voit kysyä niiltä apua jotka ovat jo remontteja tehneet, ilmoituksessa kerrotaan.

Ilmoitus lopetetaan rehelliseen lausahdukseen:

– Myymme siis asuntoa, joka on aiheuttanut meille paljon päänvaivaa.... Myös me teimme paljon virheitä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja