Mainos

Erektiohäiriö kannattaa hoitaa

Erektiohäiriöstä kärsii joka toinen yli 50-vuotias suomalainen mies. Kun kumppanit lasketaan mukaan, erektiohäiriö koskettaa yli puolta miljoonaa suomalaista.

Erektiohäiriö alkaa nopeasti murentaa miehen itsetuntoa. Siksi lääkäriin kannattaa mennä rohkeasti; hoitovaihtoehtoja on useita. Usein häiriön taustalta paljastuu perussairaus, josta mies ei itsekään ole tietoinen. Syynä voi olla verenpainetauti, sepelvaltimotauti, diabetes, neurologiset sairaudet tai näihin käytetyt lääkkeet.

Myös kiire ja stressi pahentavat asiaa. Nuoremmilla erektiohäiriön syyt ovat puolestaan usein psyykkisiä. Syy kannattaa aina selvittää, ja useimmiten ratkaisu löytyy helposti. Joskus pelkkä puhuminen lääkärin kanssa auttaa.

Kierteen voi katkaista lääkärissä

Moni mies salaa vaivansa, kokee häpeää ja epäonnistumista. Ympärille kasvaa herkästi monta uutta ongelmaa, urologi Olavi Lukkarinen Oulun Diakonissalaitokselta kertoo.

- Muutama epäonnistuminen alkaa murentaa miehen itsetuntoa. Tulee ahdistusta ja pelkoa. Ei uskalla lähteä vapautuneesti seksuaaliseen kanssakäymiseen, jonka tulisi olla rentoa. Tulee jälleen epäonnistumisia. Pikkuhiljaa alkaa karttaa vaimoa menemällä eri aikaan nukkumaan.

- Tulee alemmuutta: En minä ole mies, eikä tämä tule onnistumaan.

Tämän kierteen voi katkaista lääkärin vastaanotolla.

- Vaikka erektiohäiriö olisi kuinka vaikea ja se olisi kestänyt kuinka pitkään, hoito kuitenkin löytyy, urologi Olavi Lukkarinen vakuuttaa.

Internetin lääkeväärennökset vakava terveysriski

Erektiohäiriöön on tarjolla lääkehoitoa. Kiusalliseen vaivaan tuntuu helpolta tilata lääkkeet internetistä. Lääkkeiden tilaaminen Internetistä on kuitenkin sekä laitonta että vakava terveysriski. Erektiohäiriöön käytetyt lääkkeet ovat eniten väärennettyjä lääkkeitä.

Suomen Tullilaboratorion teettämissä selvityksissä internetissä myynnissä olevista lääkeväärennöksistä on löydetty esimerkiksi tiemaalia, lattiavahaa ja tiilipölyä. Vain apteekista hankittu lääke on turvallinen.

www.miesinfo.fi käsittelee erektiohäiriöiden hoitamista laajasti eri asiantuntijoiden näkökulmista tarjoten paljon tietoja ja vastauksia. Käy tutustumassa!

Artikkelin tarjoaa:
Lilly Finland

Artikkelin tarjoaa:
Lilly Finland

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.