Entisen NHL-pelaajan vaimo kertoi riipaisevasti miten löysi kuolleen miehensä

48-vuotiaana kuollut entinen NHL-kapteeni Greg Johnson teki poliisin mukaan itsemurhan. Johnsonin vaimo Kristin löysi hänet perheen kodin kellarista.

Johnsonin viereltä löydettiin ase ja yksi luoti. Kristin Johnson kertoi poliisille, että hän ei ollut nähnyt miehessään masennuksen tai itsetuhoisuuden merkkejä.

Hän sai urallaan useita aivotärähdyksiä, joten kuolemantapaus on nostattanut jälleen keskustelua jääkiekon vaaroista ja vaikutuksista pelaajien aivoille.

Nashville Predatorsissa muun muassa Kimmo Timosen kanssa pelannut Johnson ei ollut jättänyt jälkeensä mitään viestiä. Detroit News avasi, miten Kristin Johnson kertoi poliisille riipaisevat muistot siitä, kun hän löysi miehensä 7. heinäkuuta, sunnuntaiaamuna.

Kristin Johnson oli kuullut aamulla autotallin oven kolahduksen, mutta hän luuli, että perheen tytär saapui ystävänsä luota.

Keittiössä oli täyteen keitetty kahvipannu, joten hän meni etsimään miestään terassilta, siellä hän tapasi kahvinsa juoda.

Myös koirat oli ruokittu, mutta normaalista poikkeavaa oli se, että kellarin ovi oli kiinni. Se oli yleensä auki koirien vapaan liikkumisen vuoksi.

Hän huomasi valon pilkistävän varastohuoneesta ja kurkkasi sisään, mutta ei nähnyt mitään. Kun Greg ei löytynyt, eikä hän vastannut huutoihin, Kristin palasi varastohuoneeseen, koska yleensä valo ei ollut päällä.

Kristin Johnson löysi miehensä lattialta makaamasta.

Hän kertoi poliisille, että avioparilla ei ollut ongelmia, eikä ainakaan hänen tiedossaan ollut talousongelmia. Kristinin isä oli kertonut, että Gregin työssä oli kovat paineet, lisäksi perhe oli myymässä taloaan, mutta tarjouksia ei ollut tullut.

Kristin Johnson ei tiennyt, että hänen miehellään edes oli asetta ja hänen mukaansa ex-kiekkoilija oli aseita vastaan. Greg Johnson oli hankkinut aseen tammikussa 2017.

– Emme voi uskoa tätä, Johnsonin pitkäaikainen agentti Tom Laidlaw sanoi kuolemantapauksesta.

Lähde: Detroit NewsLue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja