Ensitreffit-Venlalta iloisia uutisia: "Olen tiennyt tästä jo jonkin aikaa, mutta nyt se on virallista"

Venla ja Karl muistelee 1,5 kuukauden takaisia tunnelmia 0:34
Venla ja Karl muistelivat hääpäivänsä tunnelmia Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa puolitoista kuukautta juhlien jälkeen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuonna 2021 mukana ollut Venla kertoo iloisia uutisia Instagramissa. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuonna 2021 Karlin kanssa avioitunut Venla kertoo, että hän on saanut opettajan töitä. 

– Minä sain töitä! Viime viikolla tehtiin soppari, eli nyt se on ainakin varmaa, että ensi vuodeksi uuteen kouluun. Olen tiennyt tästä jo jonkin aikaa, mutta nyt se on official, Venla iloitsee.

Venla kertoo, että opettajan työn saaminen on melkoinen "villi viidakko" ja sen vuoksi hän on erityisen onnellinen uudesta työpaikastaan. 

– Jänskättää aika paljon ja on haikeeta jättää nykyiset kuviot, mutta samalla olen NIIN helpottunut, että on taas ensi vuodeksi kuvio. Tämä open työn saaminen on niin villi viidakko, jonka varmasti jokainen ope tietää. Nyt voin taas hetkeks hengähtää tämän asian tiimoilta ja kilistää sille! Venla kirjoittaa. 

Venla ja Karl saapuivat yhdessä Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykseen viime marraskuussa. Pariskunta kuvaili tuolloin, että puolentoista vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon. 

– Aika mäkistä välillä ollut. Matkustelua ja kaikkea tekemistä ollut. Ollaan ehditty aika paljon kokea kaikkea, Karl mietti.

– Ollaan aika ehtiväisiä kyllä. Ollaan keritty kokea aika paljon puolessatoista vuodessa, Venla lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat