Mainos

Ensitreffit-Pia avautuu rankasta vuodesta ja tuoreesta avoliitostaan

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Pia avautuu blogissaan vuodesta 2015 ja uudesta rakkaudestaan. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella mukana ollut Pia päätyi viiden viikon yhteiselon jälkeen eroon hänelle valitun Jussin kanssa.

Pia avautuu sydäntä särkevistä kokemuksistaan blogissaan, jossa hän summaa yhteen vuoden 2015 tapahtumia.

– Tähän aikaan viime vuonna olin kahteen kertaan jätetty, tuoreimmat arvet vielä vahvasti vereslihalla, nainen kirjoittaa vuoden viimeisessä julkaisussaan.

– Vuosi 2015 on ollut kaikella tavalla erikoinen ja erityinen. Alkumetreillä tulin ulos alttarikaapista ja elin uudestaan edellisen kesän kokemukset, jännityksen ja pettymyksen hetket. Mediamyllytys jatkui kesän korville saakka. Ilman ystäviäni olisin tuskin pysynyt järjissäni, hän jatkaa.

Samaisessa blogitekstissään Pia avautuu myös kevään aikana löytämästään uudesta rakkaudesta.

– Keväällä roikuin nettideittisivustoilla ja selasin varovasti Tinderiä. Kunnes tärppäsi. Ihastuin ja rakastuin. Syksy vei kesän mennessään, mutta lämpö jäi. Yhteiselo oli tiivistä – lopulta niin tiivistä, että kahden osoitteen ylläpitäminen alkoi tuntua turhalta. Mies muutti luokseni. 

Pia toivottaakin uuden vuoden lämpimästi tervetulleeksi:

– Nyt talvi saa tulla, otan sen vastaan ilolla ja avosylin. Kynttilät ja sinisen hämärän. Sääennusteen lupaaman lumen ja pakkasen. Kainalo on lämmin ja hiuksia silittävä käsi hellä. Pohjoisen tyttö on sydän onnesta sykkyrällään, nainen kuvailee. 

Lue Pian blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.