Ensin hämmästytti Ronnie O'Sullivan, nyt oli Judd Trumpin vuoro – snookertähdiltä sensaatiomaista jälkeä

Snookertähti Judd Trump onnistui maksimipistesarjassa Scottish Open -turnauksessa Edinburghissa tiistaina. Taustalla oli jo Ronnie O'Sullivanin uskomaton näytös maanantain karsintaottelussa. 

147 pisteen täydellinen sarja oli Trumpille kuluvan vuoden kolmas ja uran kahdeksas. Se tuli 4-0-voitossa Mitchell Mannia vastaan. Trump eteni näin kisan toiselle kierrokselle.

– Nautin aina 147:stä. Ne ovat minulle todella erityisiä, ja tunsin jännityksen, kun tein sen, Trump kommentoi 36 perättäisen pussituksen suoritustaan BBC:n mukaan

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Vastaavanlaista herkkua nähtiin jo turnauksen karsintakierroksella maanantaina, kun seitsenkertainen maailmanmestari O'Sullivan tykitti sadan pisteen sarjan vain kolmessa minuutissa ja 34 sekunnissa. Tämä jäi vain kolmen sekunnin päähän Tony Dragon vuonna 1996 kiirehtimästä ennätyksestä.    

– Minusta vain tuntui, että minun pitää nopeuttaa (peliäni) hieman ja yrittää nauttia, ottelussa Bai Langningia vastaan 11,4 sekunnin lyöntikeskiarvon kellottanut O'Sullivan totesi. 

Yleensä O'Sullivanin lyöntiaika huitelee 16-18 sekunnin tienoilla. 

– Yritin vain selvittää ottelun mahdollisimman nopeasti, tuli voitto tai tappio. En ottanut aikaa, mutta se vaikutti nopealta. 

Historian nopeimman 147 pisteen sarjan (5 minuuttia ja 8 sekuntia) vuonna 1997 tehnyt O'Sullivan pelasi tiistaina Ben Woollastonia vastaan ja eteni 2. kierroksella 4-2-lukemin. 

– Teen tällä hetkellä jatkuvasti virheitä, lausunnoissaan poukkoileva O'Sullivan summasi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja