Ensimmäiset kuvat julki: Tältä tuleva Taru Sormusten Herrasta -sarja näyttää

Valtasormukset-sarjan on tarkoitus saada ensi-iltansa syyskuussa.

Taru Sormusten Herrasta -maailmaan sijoittuvasta tulevasta tv-sarjasta, Valtasormukset, on julkaistu liuta uusia tunnelmakuvia ja teasertraileri.

Tuleva sarja sijoittuu aikaan tuhansia vuosia ennen Taru Sormusten herrasta -elokuvien tapahtumia. Sarja ei perustu varsinaisesti mihinkään J. R. R. Tolkienin teokseen, mutta pohjautuu kuitenkin Tolkienin laatimaan taustatarinaan valtasormusten historiasta.

Tuttuja ja uusia hahmoja

Sarjassa nähdään niin elokuvista tuttuja hahmoja, kuten Morfydd Clarkin esittämä Galadriel kuin uusiakin tuttavuuksia. Kaiken kaikkiaan sarjassa on 22 hahmoa ja useita eri tarinalinjoja kääpiöiden, haltijoiden ja ihmisten maailmasta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lopulta tarina kulkee siihen hetkeen, mistä Tolkienin alkuperäinen trilogiakin on saanut nimensä, valtasormusten takomiseen.

Sarjasta on tietojen mukaan suunniteltu tulevan viisi kautta, jotka tulevat maksamaan Amazonille reippaasti yli miljardi dollaria, eli noin 900 miljoonaa euroa. Amazonin perustaja Jeff Bezos suhtautuu kuitenkin tietojen mukaan pakkomielteisesti Tolkieniin, eikä yhdellä maailman rikkaimmista miehistä ole pikkurahasta pulaa. 

Taloudellisesti sarjan menestyksestä ei siis tarvitse huolehtia, mutta on toinen asia, miten Tolkienin fanit ottavat vastaan uuden sarjan.

Lähde: Vanity Fair

Voit katsoa sarjan trailerin alta:

Lue myös:

    Uusimmat