Emma Kimiläinen julkaisi kuvan tyttärestään ja miehestään – hehkuttaa lähipiiriään: "En yleensä julkaise kuvia perheestä"

Oikeaoppinen taskuparkki Emma Kimiläisen opastuksella 1:01
Videolla Emma Kimiläinen opettaa tekemään taskuparkin.

Kilpa-autoilija ja juontaja Emma Kimiläinen julkaisi kuvan perheestään.

Emma Kimiläinen hehkuttaa perhettään tuoreessa Instagram-päivityksessään. Kimiläinen julkaisi pitkän tekstin yhteydessä kuvan sekä itsestään että miehestään ja tyttärestään.

– En yleensä julkaise kuvia perheestä, sillä haluan kunnioittaa heidän ja meidän yksityisyyttämme, mutta tyttäreni ja mieheni ovat valtava osa elämääni ja ilman mieheni omistautumista ja hänen näkemäänsä vaivaa en voisi jahdata unelmiani olla ammattikuski, Kimiläinen kirjoittaa.

Kimiläisellä ja hänen puolisollaan Timo Liuskilla on yksi yhteinen lapsi, vuonna 2013 syntynyt Fanni-tytär. Kilparatojen ulkopuolella Kimiläinen on tullut tutuksi muun muassa Suomen surkein kuski -ohjelman tuomarina. 

– Jos haluat menestyä urheilun saralla, sinulla täytyy olla turvallinen perusta, joka syntyy onnellisuudesta, luottamuksesta ja terveydestä eli tasapaino elämässä. Olen enemmän kuin kiitollinen sekä miehelleni, tyttärelleni, vanhemmilleni, sisaruksilleni että mieheni vanhemmille siitä, että saan tehdä sitä, mitä rakastan ja he tukevat meitä elämässämme. Kiitos, Kimiläinen summaa.

Kimiläinen niitti taannoin huomiota julkaisemalla näyttävän selfien lookista, jossa hänet nähtiin Urheilugaalassa. Kullanhohtoisessa ja tyköistuvassa iltapuvussa edustanut paljastaa kuvan ohessa että hän ei ole koskaan aiemmin ottanut selfietä peilin kautta.

– Urheilugaala ja kaikkien aikojen ensimmäinen peiliselfieni. No, sosiaalisen median gurut, onnistuinko? Kimiläinen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat