Emma, 25, näki totuuden MM-Qatarin katsomosuhmuroinnin takana – esimerkki alleviivaa tilanteen kiusallisuutta: "Tuntuu hiukan naurettavalta"

Jalkapallon MM-kisoissa Qatarissa on puhututtanut yli kapasiteetin ilmoitetut yleisömäärät ja stadioneilla nähdyt tyhjät katsomot. Tanskalaiskannattaja Emma Poulsen kertoi sanomalehti B.T.:lle minkälaista toimintaa katsomoissa oikein tapahtuu.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Kisajärjestäjät ovat ilmoittaneet lukuisissa otteluissa yleisömääräksi reilusti yli stadionin kapasiteetin olevan lukeman. Samalla otteluista on levinnyt kuvia, joissa näkyy valtavasti tyhjiä paikkoja. Tätä ei ole näytetty kansainvälisessä tv-kuvassa. Poulsenin mukaan monet katsojat käyvät vain pikaisesti ottelussa.

– Monet istuvat ja katsovat vain puolikkaan pelin tai muutaman minuutin ottelusta. He tulevat ja ottavat kuvan sosiaaliseen mediaan, joko ottelun aikana tai stadionin ulkopuolella ja lähtevät sen jälkeen, Tanskan ja Tunisian välistä kamppailua tiistaina Education City -stadionilla seuraamassa ollut Poulsen.

– Esimerkkinä siitä ottelusta, mies tuli ja istui kymmenen minuutin ajan ennen ottelun päättymistä. Hänellä oli Tanskan lippu kädessään ja hän otti kuvia, minkä jälkeen lähti. Se oli kuin hän olisi tehnyt työnsä, Poulsen jatkoi.

Poulsen ei ole tietoinen siitä, että ovatko kyseiset katsojat maksaneet lipuistaan vai saaneet ne ilmaiseksi. 

– Se vaikuttaa hiukan naurettavalta. Ja he sanovat, että stadionilla on enemmän ihmisiä kuin sinne mahtuu. Ja sitten siellä on paljon tyhjiä paikkoja. Se voi tarkoittaa sitä, että jotkut haluavat mennä sinne ja näyttää käyneensä siellä, Poulsen totesi.

Tanska aloitti MM-turnauksensa Tunisiaa vastaan 0-0-tasapelillä. Joukkueen turnaus jatkuu lauantaina, kun se kohtaa Ranskan. 

Katso pääkuvan videolta: MTV vieraili Qatarin MM-kisojen fanialueella, jossa odotti silmiinpistävä näky.

Lue myös:

    Uusimmat